dhbetul Alparslanmom__ bugün çatı muayenesi oldum ilk defa. Çoookk basit kolaydı. İki parmakla baktı hiç hissetmiyorsun bile ve saniyelik sürüyor. Kendini kasma dedi doktor zaten öyle bir korkum da yoktu çok güzel geçti sorunsuz
findiktan11 Alparslanmom__ geçen hafta yaptı doktorum kendinizi hiç kasmayın derin nefes alın zaten saniyelik bir şey benim doktorum biraz uyarı vereceğim açılman ilerlesin diye dedi o sırada biraz ama çok çok az acıdı. Asla abartıldığı gibi bir şey değil merak etmeyin
Alparslanmom__ findiktan11 yaa NeguZel sevidimdm kimsenin acimams insllah benimde acimaz bu psikolojiyle giderim 🙏😊
dhbetul Alparslanmom__ 39 haftalık canım her şey yolunda olunca doğum yöntemini kararlaştıralım diye bugüne kaldı muayene o da baktı uygunmuş normal doğumu bekliyoruz.
Gul-5757 Şunu da ekleyeyim ebeyim ben de çok kez çatı muayenesi yaptım kasmayanlar korkmayanlar acımadı bu muydu diyor korkusu olanlar zaten daha bakmadan bile kasıyor çığlık atıyor bence kesinlikle kafada bitiyor bakalım yarın haber vereceğim sana 😇
ZryAy--- Kızlar konudan bağımsız bir şey soracağım öncelikle yazdıklarınız beni çok rahatlattı ilk doğumum olacak o yüzden bir tecrübem yok, çatı muayenesi sonucunda ne diyorlar neye göre normal ya da sezaryen diyorlar
bsruynk Alparslanmom__ 37+3 ye yaptırdım ben benim canım acıdı ama yapan kişiyle de alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü duyduklarımdan dolayı ben de merak ediyordum nasıl olacağını ama kendimi kasıp strese sokmamıştım yapan kişiden dolayı canımın acıdığını düşünüyorum Allah iyilerle karşılaştırsın güzel geçer inşallah
Gul-5757 Alparslanmom__ dışarıdan değil içeride rahim ağzı var ona bakıyoruz açıklık için bi de içeride alt kemikler üst kemikler çok çıkık mı bebeğin geçmesine engel olur mu diye bakıyoruz bi de rahim ağzının yumuşayıp yumuşamadığına bu da içerde aynı şekilde ☺️korkma kız benim ağrı eşiği çok düşük olan kuzenim bile 10 kere vajinal muayene oldu
Alparslanmom__ Gul-5757 anladm bir süre sonra alisyor insan heralde😂bu arada ben 5aylikken gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım normal doğum ile oldu sonlandrma işlemi onunda etkisi olurmu ikinci doğuma yani rahat dogururmuyum dye düşünüyorum gelen giden ebeler hep elini sokmuştu açılma olsun dye ama ozaman epidural yapmışlardı bna fazla hissetmedm
Gamzzkan Kaçıncı haftada yapılıyor bu çatı kontrolü? Ben korkmuyorum da çok utanıyorum niyeyse ya doktorum erkek diye 🥹 ilk defa benimkini görmeyecek biliyorum ama normalde çok utangaç biriyimdir engel olamıyorum
dhbetul Gamzzkan hiç bakmıyorlar bile canım emin ol sadece ilk bir saniyelik bi bakış sonra eliyle yokluyor sadece 😂
Gul-5757 Gamzzkan ben de utanıyorum aslında bakacak olan kişi iş arkadaşım hatta doğumumu bile yaptırır belki onun yerinde ben olsam aklımda hiç kalmayacak bile o bölgesi bunu biliyorum mesela yine de mahrem bi durum sonuçta ister istemez oluyor mecbur baktırıcaz yapacak bişey yok 😂
Alparslanmom__ dhbetul anladm sağlıkla kucağıniza alırsnz insllah bebeğinizi pozitif doğum hikayenizi okuruz🌸🐣🙏
Zumrazu Alparslanmom__ bende hamileyken olduğumda acımadı ama bir kere kanamam olmuştu muane yaptılar onda baya canımdan can gitti üç defa oldum ikisinde acımıyor ama kendini çok serbest bırakman lazim