Leyli_gul Hamileliğin başından beri bütün semptomları yaşadım kızlar neredeyse bu haftalardada sürekli sızlamalarım ağrılarım oluyor sizde durumlar nasıl
Btlshnnn Leyli_gul 19+4 olduk 18 den beri zorlanmaya başladım kasık ağrısı göbek deliği gerilmesi ve ayak bilek ağrısı başladı 😅
Bebekveben 18+5 im bugün ilk gebeligime göre çok daha iyi geçiyor. Ara ara karın agrisi ve mide bulantısı yaşıyorum ama genel olarak iyiyim
Leyli_gul Btlshnnn Özellikle sol ayağım ve bacağım kalçamdan itibaren ağırıyor. Sizin de vajinal sızlamanız oluyor mu
Leyli_gul Beblj Evet 21+2yiz hala ağrılarım oluyor normal diyor doktorda bacak ağrım hiç geçmedi zaten
Beblj Leyli_gul benden 2hafta ondesin. Allah zamanında kucağımıza sagsaglim versin ewlatlarimiza..benimki erkek seninki nedr 🫠
Beblj Leyli_gul benimde ilki kızdı. Erken doğumla kaybettim..bundada diken üstündeyim hep işte nekadar serklajlida olsam.
ykaya18 15 haftalığım her hafta doktorum kasılmaların var diyor, geçen hafta daha iyiydin dedi en son, üzülüyorum. Yani kasılma olmasını nasıl engelleyeceğiz anlamadım, magnezyum demir duphaston endol ne varsa kullanıyorum
ykaya18 Beblj hayır yok, geçen hafta kanama alanı oluşmuş demişti, bu hafta hiç öyle birşey görmedi. Ama son 3 kontrolümde hep kasılma yüzünden iğne ve serum yiyorum