gtitiz23 Gulsah4241 aaa çok yakınız bnde yarimca mimar Sinandayim ☺️marmara da İsmail bey veya Leyla erene git cnm
Gulsah4241 gtitiz23 marmarada doktorum ismail bey zaten canım 18 ay önce kızımın doğumunu gerçekleştirmişti o zamanda muayne ücreti 81 tl ödüyoduk demek ki değişmemiş :))
Ancak snybzkrt merhaba, iki doğumumu da orada yaptım ve 3.ye hamileyim çokta memnunum ilgi alaka harika👌🏻 Doktorum İsmail Yılmaz şiddetle tavsiye ederim☺️
Ancak gtitiz23 oğlum 9 yaşında yeni doğan sarılığı olmuştu 1 haftalıkken 2 gün küvezde kaldı,kızım 5.5 yaşında oda sarılık olmuştu 1 gün yattı kim nasıl yok demiş anlamış değilim 😅 iki hamileliğimde Gebze’den,şuan Gölcük’ten git gel yapıyorum vede çok memnunum👌🏻👌🏻
Alin41 gtitiz23 marmara hastanesine 3 tıl önce doğum bölümü için büyük yatırımlar yapılmış bilginiz olsun ve iyi doktorları var
gtitiz23 Alin41 onu bilmiyorum ama bi yıl önce doğumda kaç kayıp olduğunu söylediler aslını bilmiyorum
Alin41 gtitiz23 konağı öven kimseyi duymadım henüz bebek sağlamsa bile küveze koyuyorlarmış para almak için ve övülwn bir doktor da duymadım oradan
Alin41 35shereliz kadın bölümü leyla hanım yada ismail bey tarafındn yoğun kalabalık tercih esiliyorlar çünkü ama temzliğine laf etmesinler konaktan daha temiz
35shereliz Alin41 evet ismail beye giden çok kişi var ve çok ayrıntılı ilgilendiğini söylüyorlar konaktada arkadaşım doğum yaptı odaya 4kişi zor sığdık o kadar küçük
Aozge Konak hastanesınin devlet hastanesinden hiçbir farkı yok herkes lakayt hemşireler suratsız, sekreterler sanki doktor havasında, doktorlar desen rezalet paranla rezil oluyorsun...
ozgeackgz-1 gtitiz23 ben çok memnunum cihazları çok çok iyi 4 boyutlu ultrason en iyi burada cihanda falan öyle çekilmiyor doktorumda iyi tavsiye ederim