Evet hamileyim, benimle beraber çok bekleyen vardı bu haberi hemen vermek istedim 🥰🥰
Bu uygulamada çoğu kişi beni tanıyor, hikayemi biliyor ama kısaca bahsedeyim tam 2 sene önce bugün oğlumu erken doğum ile kaybettim 27 haftalık sadece 2 gün yaşamıştı. Sıkıntılı bir hamilelik geçirmiştim. Ama nasip böyleymiş yiyecek ekmeği alacak nefesi yokmuş bu dünyada. Rabbim cennetinde kavuşmayı nasip etsin bizleri inşallah 🤲🏻
Doktorum 2 sene korunmayı önermişti sağlık sorunlarim ve sezaryen olduğum icin. 3 ay önce çocuk düşünebilirsiniz demişti bizde korunmayı bıraktık. 25-27 Mayıs arası kahverengi lekelenme yaşadım peşine daha da birsey olmadı bende adet olarak baz aldım nisandan beri gelen giden olmayınca. Haziranin sonunda da bizim tayin işleri taşınma telaslari vardı tamamen salmıştım nasıl olsa gittiğimiz ilde doktor falan arayacağım daha çok zamanimiz var diye. 10-15 gündür goguslerde hassasiyet ve biraz büyüme oldu ani hareketler yaptığımda kasığıma sancı giriyordu bir de kremsi akıntım vardı. Sancı hariç bunlar hep benim adet belirtilerim sadece goguslerde hassasiyet başladığında en geç 1 haftaya adet olurdum. Hala olmayinca aman bir test alayım nasıl olsa negatif dedim😅 (Tabi bir yandan @Ebbruc sürekli test yap bence sen hamilesin diyordu ben yoktur öyle birşey diyordum 😂) testi yaptığım an kopkoyu bir çizgi ile karşılaştım ben şok, eşimi çağırdım eşim şok 😂 (güya hamile kalırsam şöyle sürpriz yaparım böyle sürpriz yaparım diyordum hıhı tabi canım yaparsın 🥲) ertesi gün tekrar test yaptım yine pozitif. Geçen hafta cuma kan verdim düzenli takip yaparız diye değer 4000 biz ikinci bir şok yaşadık 🥴😂 yarın doktor randevum var bakalım önümüzde yaşayacak nelerimiz var. Rabbim hayırlısını versin inşallah bu hamileliğim güzel geçer ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrumuzu 🧡
Rabbim hiç ummadığımız anda gönderdi mucizemizi korunmayı bırakmıştık ama nasıl olsa kolay hamile kalamam uzun süredir korunduk, ilk bebegimiz de 2 sene sonra olmuştu çatlatma iğnesiyle falan diye düşünüyorduk.
Şimdi içimizde biraz korku var tabi ister istemez insan korkuyor, Rabbim güzel hamilelik geçirmeyi ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🤲🏻 dualarınıza talibim🧡
Rabb’im kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en yakın zamanda 🤲🏻
Bana bu süreçte hep destek olan (her ne kadar girmese de @Silaa66 belki görürsün 🥲) @kahvesever__ @Ebbruc @Merve-metin @aysenuroztunc hepinize teşekkür ederim sizleri seviyorum 🧡🧡
Not: fotoğraf atamıyorum yoksa testleri atacaktım 😅