Momybaby Kızlar 31. Haftadayım, bebek 2 hafta önde gidiyormuş, kafası içinde öyle söyledi doktor takip edilecekmiş. Var mı bu şekilde olan, neden olur nasıl besleniyorsunuz . Ben biraz karbonhidratı fazla kaçırmıştım :(
Hzldem Momybaby bende 21+3 hamileyim detayli ultrasonda 1 hafta önde dedi doktor ama bunun kötü birsey olduğunu söylemedi. Kötü bir durum olsa doktorunuz söylerdi iri bir bebektir nelki tombik tombik ve uzun olucaktir kötü düşünmeyin bebeklerimiz hep iyi olsun 😊🤲
Damlaozzz Momybaby Bizimde öyle bu sebepten dolayı sezaryen olucam çok şükür bi sağlık problemi yok doktor genetik olabilir dedi gayette sağlıklı beslenmeye çalışmıştım bide
Momybaby Damlaozzz benimde büyük ihtimalle normal olmayabilirmiş sağlık olsun 😊 iki hafta önde diyince tedirgin olmuştum
Damlaozzz Momybaby Ne güzel belkide tombiş bebişiniz olcak öyle düşünün herkes kilo aldırmaya çalışıyor 🙈 siz yemenize içmenize çok dikkat edin sağlığınız açısından yeterli sağlıkla gelsin 🌸
tugcemom_ @Momybaby benimde iki hafta önde her şey yolunda tek eksisi normal yapamayacağım sezaryen öneriyor doktorlar. Sağlıkla doğsunlar ☺️
Momybaby Damlaozzz orası öyle tabii 🙏 yeme konusunda dikkat etmemiştim geçtiğimiz ay, gerçi doktoruma söylediğimde genetik yapıdan ötürü , karbonhidratı kesmemi söyledi 🤷♀️dediğiniz gibi sağlıkla gelsinler 🙏
dilaraelm Benim de 30. Haftada 1.900 olmuş kilosu. 10 gün önden gidiyormuş. Şimdi ben de karbonhidrat ve şekeri azaltacağım inşallah normal doğum için bir sorun oluşturmaz. Doktor şeker ve karbonhidrat konusunda uyardı sadece, bir sorun olacağını sanmam