Ebruasya34 IS_Z Aynıyız 1 gün var aramızda sizinde erkekmis bizim de erkek bizim beyfendinin de inşallah keyfi yeter de döner pazartesiye kadar sağlıkla gelsinler de 😊
Gul-5757 Mrvhilalgunay12- tek değilsin benim de aşırı moralim bozuluyor bir an olmayacak gibi geliyor vallahi 38 artı 3 olduk..hayırlısı olsun artık sağlıkla gelsinler
Gul-5757 IS_Z kocama musallat oldum bugün ilişki 👍🏻temizlik 👍🏻hurma 👍🏻ahududu çayı👍🏻egzersiz👍🏻hiç doğuracak gibi değilim ama 😂kocam da diyo ki hani doğuracaktın ilişkiden sonra 😂😂biz istediğimizde değil patron artık bebeler sanırım 🧸
M-Urass_Mom Son 73 🥰 Paşamızın dönmesini bekliyoruz. Oturmuş öyle idrar kesemin üstüne. Çişim olmasa da varmış gibi sürekli, yoruldum 😅
Ezomommy Mrvhilalgunay12- benim de son 7 yazıyor ama gerçekten her geçen gün neden doğmuyor diye stres oluyorum zaten ağrılarım va cogaldi bide psikolojik olarak çöktüm inşallah bebek etkilenmiyordur bu bile aklıma takılıyor
Mrvhilalgunay12- Ezomommy Allah yardımcımız olsun, en kısa sürede doğururuz sağlıklı bir şekilde inşallah