Mrvylmz38 Baştan beri kese tahmini olsun ultrason fotoğraflarını attığım herkes erkek yorumladı burda ama kız çıktı
hubanurozbas- snowglobe Sıradan basit insanlar demek yerine tahminlerini veya hislerini söyleyen insanlar demek daha doğru olurdu. Sıradan basit insanlar nedir bu nasıl bi aşağılamak.
snowglobe hubanurozbas- aşağılamak. Hangi mesleği yapıyo bu tahminciler. İster ev hanımı olsun ister mühendis ister avukat. Cinsiyet tahmini için yeterli mi bu . kadın doğumcyaa göre basitler. Basitiz. Ama siz neden alındınız anlamadım
snowglobe AYSuNm tahminde bulunmAdım. Doktor değiliz hiç birimiz. Bunu demek istedim ama siz üstğnğze alındınız
AYSuNm snowglobe tahminde bulunanlara soylesen oyle yazardin buradaki insanlara yazmiwsin genel olarak onlardan biride sensin .
snowglobe AYSuNm hala aynı şey. Post açan kişi yanlış tahmin ettiniz diyo dimi . bende basitler diyorum . okuduğunuzu bi yorumlamaya anlamaya çalışın
Nesli_k AYSuNm https://mutluresim.com/image/zOF0qX Merhaba benim içinde bir tahminde bulunur musunuz vajinal ultrason fotoğrafı
hubanurozbas- snowglobe Üslubunuz çok yanlış. Bende arada gördüğüm fotoğrafa doktorumun vermiş olduğu bilgiler dahilinde tahmin yürütüyorum bu sebepten basit olduğumu düşünmüyorum. Kadın doğumcu bizi hastası olarak görür basit insan değil..