Dilek_04 Lilaaaaaa Hergece uyumadan önce yerim çok nadir yemediğim günler oluyor.Asla aç yatamıyorum 😂
Gamzzkan Ye kız canın sağolsun 😂 bence sağlıksız şeyler yemeyince ve de bu her gün yaşanmadıkça bir problem olmaz 🌸
Dery09 Lilaaaaaa valla ben aç olursam yiyorum vicdan azabı çekecek birşey yok bence şimdi iki tabak aşure yedim gece 4 😂
deryaa_milena Lilaaaaaa yemek değil de çok acıkınca Yoğurt dondurma falan yiyorum ya da kefir içiyorum kalkıp 😂 yemek yemeye üşeniyorum bir de bunlar bile mide yanması yapıyor yemek yesem midem alev alır heralde sabaha kadar 😂
Hulo2105 Lilaaaaaa 34. Haftamdayım bu hafta bir doymamazlık yüklendi 2-3 saatte bir karnım gurulduyor. Son aylarda kilo alınır dediler valla haklılarmış. Yemiyim diyorum bu sefer de şekerim tansiyonum düşüyor
Dery09 Hulo2105 haklısınız valla bende sürekli tatlı yeme isteği var sürekli yeme isteği son aylar insan daha fazla yiyor kendini tutamıyor
Lilaaaaaa Hulo2105 tam olarak böyle oldum. 30 haftaya kadar kilo almadim. Yani zaten kilom vardi 79 ile hamile kaldim 80 oldum. Bu kadar finale yaklaşıp son 2 ay kala 10 kg almak korkutuyor
SbLBrk Yatmadan 3-4 saat once yeme olayini kesiyorum ama mecburen benimki yoksa midem geri geliyor hamilelikte🫣 dokunmayan yiyen benim yerime de yesin😅
Hulya-003 Lilaaaaaa ay tuhaf bi şekilde bu hamileliğimde ne gece acıkması yaşıyorum ne de sık tuvalete çıkma yaşıyorum bende kendi kendine bunu düşünüyordum zaten gündüzleri de pek bi iştahım yok bazen zorla yiyorum ilk yaz hamileliğim ondan mı acaba 3.gebelik bu arada
Freefam Lilaaaaaa her gece yiyorum cok nadir yemedigim zamanlar oluyo cok acikiyorum uyutmuyo kilo da almamam gerekiyo ama napayim bebegim iyi olsun da