Emireelif Çocuk tedavisi için doktora gittiğimde femara ile folik asit yazdı fakat çoğu şehirde baktık yok bulamıyoruz hic bir yerde ne yapacağımı bilmiyorum doktorum izne ayrıldı kaldım öyle.
Emireelif cLearQueen ben Ankara’daki ecza depolarına vandaki depolara bitlis ahlattaki eczanelere kadar sorduk yok hem meme kanserinde hemde çocuk tedavisinde kullanıldığında tükenmiş dendi bize.
cLearQueen Emireelif afyon Selcuk ecza deposu… burda var canım arayip siparis edebilirsin googleda numarası var
Emireelif cLearQueen yok Allah razı olsun size yine lazım olur belki olmasada ihtiyacı olan başka biri çıkar belki yardımcı oldunuz o yeter bana çok teşekkür ederim 🥲🩶
Emireelif Seren27 doktorum izne ayrıldığı için soramadım fakat bana her gece tok karına iki tane ard arda ic dedi farklı bi ilac aynı kullanım olmaz diye alamadım da kaldım öyle.
cLearQueen Emireelif rica ederim..o ilac bende işe yaramadi o yuzden bir daha kullanmam aklinızda bulunsun yine de 😊 insallah bulursunuz
Emireelif cLearQueen düşünmen yeter gerçekten inşallah ilaca gerek duymadan hamile kalirsin hayırlısıyla. Gerçekten kadin kadına her zaman destek oluyorya bu bile bana yetiyor. 🤍