MerveAmine BesteCanerKutluzolu cinsiyetnz ne acaba ben de iki gün sonra detaylı da öğrenmyi umut ediyorm artık😊
Turkan BesteCanerKutluzolu merhaba bana 17 hafdaliken kiz dendi şimdi 20+2 hafdaligim detayli ve ya rengli ultrasona kac hafdalikken giriliyo benim doktorum hic soylemedi
MerveBlentAydn 17 haftalıkken öğrendim ☺😍12 haftalıkkende söylemişti doktor erkek olabilir diye ama 17haftalıkkrn netleşti 😊
Alparslan MerveBlentAydn canım bende şuan 11 hafta 4 günlük hamileyim ocak sonu kontrol var ozaman 3 ay 5 günlük oluyorum sence doktor cinsiyeti dahmin edebilirmi yada net söyleyebilirmi .
BesteCanerKutluzolu MerveAmine erkek sözde erken gösterir derler ama inanma 🙂 yani bizimki utangaç çıktı göstermedi 🙂
BesteCanerKutluzolu MerveAmine yapmıştı ama net değildi yani değişebilir dedi çok inanmayın çünkü pozisyonu cinsiyetini öğrenmeye uygun değildi kemik yapısından tahminde bulunmuştu sadece
MerveAmine BesteCanerKutluzolu kız mı erkek mi demişler di canım suan bana da görmeden tahmin de bulundular sadece ondan merak ediyorum günlr geçmek bilmiyor😊
BesteCanerKutluzolu MerveAmine söyleymemiştim ben emin değilseniz söylemeyin dedim ben kendimi tutamam alışverişe başlarım dedim tamam dedi ama erkek tahmin etmiş netleştirince söyledi🙂 erkek pek değişmez ama dedi ben yine de yanıltmak istemedim dedi
BesteCanerKutluzolu Turkan 21-24 hafta arasında giriliyor normalde uyarması lazımdı şimdiye kadar bize 12. Haftada bilgisini vermişti randevumuzu o zamandan ayarlamıştık çünkü onu başka bir uzman çekiyor