Mervisemir Slm kizlar 25 haftalik hamileyim 2.ci bebisim bir kizim var 8 yasinda birdee oglusum geliyo saglikla gelsin bakalim kimler var benim gibi olan :)
Selim_Alparslan Mervisemir Selam canım 🥳 benimde ilk bebeğim 29+6 haftalığız bizimde oğlumuz olacak inşallah 🥰👶🏼
omerhalis Mervisemir hosgeldin canim 18+2 gunlugum oglusum olcak bi oglum daha var 13 yasinda sagliklar herkese ☺
Handankync Merhaba bende 24+4 haftalık hamileyim ama benim ilk bebeğim bizim de erkek allah sağsağlım kucağımiza almayı nasip etsin 😊🤗
Papatya-50 Ben senin gibi ikinciye hamile değilim ama ilk gebeliğim 35 haftaya girdik bizde oğlumla 🙂🙂
Sabem Papatya-50 bende 17 haftalik hamileyim henüz bebeğinin hareketlerini duymuyorum merakla bekliyorum
Mervisemir Sabem ben 19 da hatta tam olarak 22 de hissettim hicc takillma yakinda belli eder kendini😊
Papatya-50 Sabem canim ilk gebelik olunca biraz hemen his edilmiyor ki bende heyacanla beklemiştim hareket etmiyor diyordum 22 haftadan sonra filan daha net oluyor bazıları da 18 de filan his ediyormuş rabbim gönlüne göre versin
Mervisemir Kacla basladin kac haftaliksin?? Ben 47 ile basladim suan 55 kiloyum 25 haftaya girmek uzereyim
Mervisemir Defne00Duru yaaa ne guzel benimde gonlumdee yatan iki kizdi ama olsun hayirli saglikli evlat olsunlardaa fark etmiyo😊