Edessanr_ Herkeze iyi geceler 🌸 Gebeliğim hesaplamama göre 6+4 ve daha ne bi mide bulantım oldu nede tiksinmem sanki yokmuş gibi sadece koku duyusu çok net Diğer hamilelik sürecimde lavabodan çıkamazdım tecrübeli anneler sizin nasıl geçiyor
mihranur188 Edessanr_ benım ilk hamileliğim oğlumda başından sonuna kadar berbat gecmişti gunde üç defa kusardım suan kızıma hamileyim 36. hafta daha hiç kusmadım her hamılelık farklı oluyor 😅tadını cıkarın
Afrasevde Edessanr_ bebekten bebeğe göre değişiyor demek ki🫠 Benimki ilk gebelik erkek ve hiç mide bulantısı yaşamadım son haftalarımdayım 😅 Sadece çıkolata kokusu ilk aylarda çok farklı ağır bir koku olarak geliyordu o da midemi bulandırmıyordu😅
Haticesavas Edessanr_ Merhaba benim 1 gebeligim ve 37 haftamdayim suan en basindan beri ne mide bulantisi ne de baska bir belirtim hic olmadi ve hala hamileymisim gibi hisedemiyorum kendimi zorlanmiyorum hep enerjim full rahat gecirdim kizim olucak 😁😁
zeynosileannis Edessanr_ benimde ikinci gebeliğim 11 hafta oldu midem bulanmıyor genel olarak tiksindigim şeyler tabiki var ama ilki gibi değil asla olabiliyor sanırım ama daha iyi böyle 😊
Edessanr_ mihranur188 bende kızıma hamileyken çok kusuyordum ya artık ağlıyordum sonra oğlumda hafif geçer dedim ama ilk 3 ay evde yemek pişmedi eşimde bende tığ gibi olduk şimdi ise etdir tavuktur sarımsaktır tiksinmeden yapıyorum yemeğimi oturup yiyorum cidden garip geliyor daha hiç doktora gidemedim hastane arıyoruz gittiğim sürekli olsun değişmim 🥹
Edessanr_ Afrasevde ay bilmiyorum ya 2 göz bebeğim var şuan ağldığımda yada ne bilim zorlandığımda cidden üzülüyolar kusarken görseler naparlar hiç bilmiyorum 🥹🫣
Edessanr_ Afrasevde ya saklayamıyorum cidden benm bu hamilelik kaza kurşunu ve cocuklara baktıkca ağlayasım geliyor ilk öğrendiğğm gün günlerce ağladım kızım 4 yasında ve herşeyi anlıyor hatta o kdr mutlu ki ama elimde değil malesef
Edessanr_ Haticesavas ay benm kızımda anne nolur kız kardeşim olsn diyor hatta hamile kalmadan önce hep anne bana kız kardeş yapın ben erkek istemiyorum diyordu artık nasıl içten ettiyse o kdr korunmaya hamile kaldım 😂
Afrasevde Edessanr_ olumlu düşünn sürpriz bir civciv geliyor 😍 sürpriz bebekler daha tatlı oluyo ya hep cevremde gördüğüm öyle🥹
Haticesavas Edessanr_ ay ne güzel kizin icten dua etmis demek ki kabul olmus Allah gonunuze gore eylesin 😁🥰
Edessanr_ zeynosileannis aynen bende baya keyif alıyorum ama bugn nedense dur bi sorim bi tek bende mi böyle die merek ettim 😂
Beyzatufann Benim de ilk gebeliğim bugün tam 6 haftalık. 10 gün önce keseyi gördük. Yarın kontrolüm var. İnşallah bebeğimi de görürüm. Benim de hiç belirtim yok. Sanki hamile değilim gibi. Belirti olmayınca da korkuyor insan.
sacmalamakizim Edessanr_ Bence daha erken benimde 6 haftalıkken yoktu, ne zaman 7 haftalık oldum o zaman başladı 😅 belki daha ilerde de olabilir belli olmaz. Şuan 16 haftalığım hâlâ iştahsızım. 🤭
Edessanr_ sacmalamakizim 2 cocuğumun hamileliği ilk günden son güne kadar çok yorucuydu ve doğduklarında da beni benden aldılar bu hamileliğim sakin geçip cocuğunda sakin sessiz hanım hanımcık doğması yokmu 😂
zeynosileannis Edessanr_ ya bilmiyorum ikinci gebelik daha zor diyorlar hep ama bende çok iyi başladı inşallah böyle güzel devam ederiz
sacmalamakizim Edessanr_ Ne güzel işte bırak bulantı falan olmasın, kafana takma rahat ol relax ol. 😅