Sarem Ya bu kaynanaların doktora git demesinden deli oluyorum 🤬 Kendin yap o zaman ya ! Daha çok erken 1 sene falan bi durun bak hem kürtaj olmuşsun hem de kimyasal gebelik geçermişsin. Bi dur bi vücudun dinlensin toparlasın. Kadınlığa bi adapte olsun vücut yahu. Evliliğimin 1 senesi olduğunda hamile kaldım, eşim evlendiğimiz de askerdi zaten 1 ay izini vardı 1 ay boyunca olsun diye yaptık olmadı. Eylül’de gitti Kasım ayında izine geldi 9 gün yine olmadı Nisan ayında askerliği bitti geldi hiç korunmadığımız halde gene hamile kalmadım o süre içinde, neden? Çünkü eşim zaten yanımda değildi. Yani eşimin yanımda olmasından itibaren hesaplarsam şu an zaten 9 aydır yanımda eşim benim. Geldikten 5 ay sonra hamile kaldım ben, sonuçta bekar gibi yaşadım 6 ay boyunca yani. Kaynanam siz korunuyorsunuz dimi diyip kocamın suratına tükürdü sofra başında hiç unutmuyorum. O yaptığı hareketten ben utanmıştım ağlayarak kalk gidelim doktora ben yoruldum artık laflarından annenin diyordum. Eşim de hep biz evimizi kurunca çocuğumuz olucak bak gör diyordu gerçekten de köyden çıkıp İstanbul’a ailemin yanına geldik Eylül başında evimizi kurmak için. 5inde geldik 17sinde son adetimi oldum. Doktora falan gitme daha sakın vücudunu dinlendir bi