iyikianneyimm Birkaç aydır gebelik için uğraşıyoruz… beklenen bat 15 temmuzdu 12 temmuzda 3 gün çok ağrılı kahverengi akıntım oldu ve aniden kesildi normalde adetlerim 5-6 gün sürer bir anlam veremedim ne olabilir sizce yardımcı olursanız sevinirim
Larraa iyikianneyimm Yerleşme kanaması olma ihtimali var. Adet tarihinizde gelmiş yarın sabah test yapın derim. Erken gebelik testi yaparsanız varsa çıkar bence 🌸
97-Mucize iyikianneyimm öncelikle Allah gönlünüze göre hayırlısını versin en yakın zamanda ❤️ ben kendi başıma geleni anlatayım ergenliğimden beri çok düzenli 28 günde bir 6 gün sürüp 7. Gün biten döngüm hiç dakka şaşmazdı fakat ilk ay 9 gün sürdü sonraki gelen adetim 3 gün sürdü 4. Gün bitti ondan sonraki 3 gün sürdü bu ay da gebeliğimi öğrendim. Nerede okusam düzenli olan döngülerde rahim kendini gebeliğe hazırladığında bu şaşmalar oluyormuş. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ❤️
Leylaaa_46 iyikianneyimm benimde adet zamanı kahverengi akıntım oldu . Kaşığım belim çok ağlıyordu oldum olacağım dedim ada çayı içtim çözdürsün diye olmuyor . 3 4 gün sordu kanama gelir diye beklerden oda kesildi . Anladım bi şey var diye test yaptım pozitif çıktı . Bir kaç gün durun test yaptırın
iyikianneyimm Larraa burda okuduğum yorumlarda yerleşme kanaması hep peçeteye sildikçe geliyor yazıyordu ondan hiç böyle düşünmemiştim çok istiyorum inşallah öyledir 🌸
Larraa iyikianneyimm Kişiden kişiye değişiyor o. Kimisinin pembemsi geliyor, kimisinin kahverengi. Kimisinin tek sefer peçeteye geliyor kimisinin de bir kaç gün. Bence test yapın yoksada bilirsiniz başka bir sorun varsa farkedersiniz. İnşallah gönlünüzdeki neyse o olsun 🙏🏻🌸
Fatmanur12345 97-Mucize sağlıkla alırsınız insallah bebişini canım benim taze anne banada dua edermişsiniz bu ay bende o güzel haberi alayım bir yıl oldu hala bekliyorum o güzel haberi 🥲🥲
iyikianneyimm 97-Mucize amin inşallah benim de hep çok düzenli olurdu adetim bebek bekleyip özellikle dikkat ettiğim için mi bilmiyorum anlam veremediğim şeyler oluyor 🫣
97-Mucize Fatmanur12345 rabbim tez zamanda evladın hayırlısını sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ bende 2 yıl oldu evleneli 2 yıl olmadı bu ay oldu ben inanıyorum sizinde benim gibi olacak bu ay olmassa diğer ay olur çünkü benimde böyle düzenim şaştı 4 gün erken geldiği oldu 3 ay düzen bozuldu bu ay öğrendim
iyikianneyimm Fatmanur12345 kaç aydır hevesleniyorum olmuyor şimdi de korkuyorum ben bunu adet olarak düşünmüştüm ama çok çabuk kesildi hiçbir şey anlamadım 🫣
iyikianneyimm Fatmanur12345 Rabbim bebek bekleyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ne kadar zormuş beklemek
Fatmanur12345 iyikianneyimm aynen öyle bu kadar zor olacağını bilemezdim bazıları hemen hamile kalıyor bilemezdim böyle olacağını bir yıl oldu hala bekliyoruz biz bakalım hayırlısı
97-Mucize iyikianneyimm öncesinde folik asit kullanmak iyi oluyormuş birde kafanızdan atmaya çalışıp varsa fazlalık 1 2 kilonuz bu ay onu vermeye koyun kafanızı odağı başka yere çekince tak diye oluyor tabi başka sağlık problemi vs yoksa.