Ozlemmmmm Sureklı bır bel sırt agrısı var zaten bugünde bebek hareket ettıkce karnım kasılır gıbı oluyor nefesim kesıliyor oturduğum yerde bırde kaburgalarım cok agrıyor normal mi ilk gebelıgımde boyle seyler olmamıştı hiç
elamom24 Ozlemmmmm ben de 27 haftaligim bu haftaya kadar cok rahat gecirdim gezdim tozdum midem bile hic bulanmadi ama bu hafta ara ara karnimda agri hissediyorum bebegim bas asagi duruyor baski hissediyorum alt tarafta gecen hafta konstrole gittigimde hersey normal gorunuyor demisti doktorum ama yarin tekrar gitmek istiyorum icim rahat etmesi icin
Mercimekannesi45 Ozlemmmmm bende oturduğum sürede çok zorlanıyorum 29+1 nefes alamıyorum karnım sertleşiyor yatınca uzaninca bir nebze iyi oluyor birde göbek deligim cok açıyor hareket ettikçe canım çok yanıyor büyüyorlar sigamiyorlar sanirim
Ozlemmmmm elamom24 benım en basından berı sureklı agrılarım oluyor ilkine gore hep farklı ve zor o yüzden kendımı korkutmak istemiyorum ama ihmal etmektende korkuyorum
elamom24 Ozlemmmmm buyuk ihtimalle bebek buyudugu icin boyle seyler hissediyoruz ilk kez yasadigimiz icin de korkuyoruz sadece dikkatli olmamiz gerekiyor artik eskisi gibi rahat hareket edemicek gibi hissediyorum ama bebegime kavusmak icin az zaman kaldigi icin de mutluyum 🥰
Ozlemmmmm Mercimekannesi45 evet otururken daha cok oluyor daha cok zaman var gıttıkce zorlasıyor buda benı korkutuyor acıkcası
Mercimekannesi45 Ozlemmmmm bende sizin gibi düşünüyorum Allah’ım yardımcımız olsun sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah