melikets33 Kızlar merhaba az evvel lavaboya gittim ve özel bölgemin alt yan iç kısmına doğru bir et parçası gibi bir şey çıkmış peçeteyle silerken farkettim acıyorda bugün doktor kontrolüm vardı hiç bir şey yoktu ve şuan farkettim acımasıyla sizce bu nedir
Gg5348 melikets33 siğil olabilir mutlaka gösterin derim normal doğum olmasına engel oluyor diye biliyorum umarım önemsiz bir şeydir 🙏🏻
brnaksyince melikets33 dudak kısmın da mı ? Muhtemelen siğildir, int de ki görsellerle uyuşmayabilir, ihmal etmeyin, hamileyseniz doğum şeklini değiştirebilir doktorunuz.
sedefyrs1101 melikets33 Biliyorım bende de öyle olmuştu oyüzden mikrop kaptı demişti doktor ama benim idrar yaparken aşırı yanıyordu oyüzden sordum bi doktora göstermenizde fayda var 😊
brnaksyince melikets33 virüs kaynaklı oluyor genital de çıkan siğil et beni tarzı şeyler, bebeğede doğum da bulaşabilir ne yazık ki, korkmayın ama ihmal de etmeyin.
melikets33 @sedefyrs1101 yeni farkettim ya peçeteyle silerken farkwtim şimdi de otururken uzanırken ya da iç çamaşırım oraya değince acıyor biraz et ben gibi
sedefyrs1101 melikets33 Benımde öyleydi ağlayarak gidiyordum tuvalete. Doktora gözük derim ilerlerse daha zor oluyor