Sevvalll42 Kızlar 20. Haftada gitmeyi düşünüyorum detaylı ultrasona inşallah az kaldı 16+3 haftalığız gidip memnun kalanlar varmı bu doktordan
arzubldk Sevvalll42 brn sinan tan ali ipek arasında kalmıştım iyi ki ali ipeğe gitmişim çünkü benim gittiğim zaman sinan tan renkleri ultrason bakmıyordu
babysmommmm Sevvalll42 bende oğlumun detaylı ultrasonunu Sinan tan a yaptırdım. Çok memnun kaldım . Bir saate yakın tüm detaylara baktı. CD,fotoğraf,detaylı raporu hepsini de verdi.
frhn_emklii Sevvalll42 sinan hoca veya ali hoca fiyat öğrenebildin mi canım bende 18 haftadayım detaylı ultrason yaptırcam bulamadım biyer yaparlar mı
Sevvalll42 Elif578 hani kimsede yazmadıki bi akrabam gitti memnun kalmış buraya da bi soruyum dedim bakan olmadı internete yaz çıkıyo orda yeri büyük ihtimal ona gidicem
Sevvalll42 arzubldk ali ipek nasıl iyimi şuanki ücreti ne kadar sinan tan 3 bine bakıyomuş eğer değişmediyse geçen sene bin liraya gitti fiyat artışına şok oldum😟
arzubldk Sevvalll42 en son 1800dü şu an ne kadar bilmiyorum ama çok memnun kaldım ben harika bir doktor
zeyesra Sinan tan mükemmel,tam 40 dk baktı kızımda ,herşeyi biz sormadan kendi söyledi ,düşünmeden gidin
Sevvalll42 zeyesra tamamdır ozaman peki randevuyu kaçıncı haftadan alıyım 20 de gidicem ama önceden almam gerek randevuyu
Sevvalll42 gmzaduman banada bir hafta içinde geri dönüş yapıp randevu alın dedi yarın birgün ararım alırım randevu