Scz merhaba 12 ağustosta yatışım yapıldı 13 ağustosta doğum yaptım normal doğum oldu propess verildi ilk başta kendi sancım ve açılmam yoktu 40 hafta olmuştuk propess le açılma olmazsa Suni sancı verilecekti serumla yatış yapılırken soruluyor özel oda istiyor musunuz diye hoca doğumunuza katılacak mı diye de soruyorlar bilgilerinizi dosyaya dolduruyorlar. özel oda istedim ben daha sonra 4. Kata oda değiştirdik sizde yer varsa 4. Kata isteyebilirsiniz odalar daha geniş bunalmıyorsunuz doktorlar kısmına gelince de Bi kaç doktor dışında çok memnun kalmadım açıkcası normal doğum istedim hocada doğuma girmedi onun için baya ihmal vardı hoca girseydi bu kadar zor Bi doğum yaşamazdım 2. Doğumum daha kolay olması gerekirken 24 saat beklettiler beni serumla sancı vermek için hocanın bilgisi gerekiyormuş gece saati olduğu içinde aramadılar ve açılma yokken boşu boşuna sancı çektim sabah 09.50 da Suni sancı verildi 11.23 de oğlum doğdu çok hızlı açılmam oldu beni beklettiler gece boyu ve 2 saate bir nst ye girip attan muayene ettiler ve ağrım alttan muayene yüzünden daha da şiddetleniyordu sizi de korkutmak istemem zaten sezeryan olacakmışsınız bana da Suni sancı vermeselerdi bende artık sezeryan isteyecektim. Ama bazı doktorların yaklaşımı daha iyi şansınıza umarım iyi doktorlar denk gelir benim Toplam 27 saat falan sürdü doğumum dikişim de çok fazla oldu ama oğlum da bende iyiyiz çok şükür sağlıkla sizde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah sormak istediğiniz soru varsa cevaplarım 😊