Beyza7950 Merhaba kızlar. Sonunda doğurdum bende süreci paylasmak istiyorum :) çarsamba gecesi 2 de mide yanmasına uyandım ama beraberinde sancılarımda vardı salona indim orda yatabiliyorum diye ama saatler ilerledikce hem duzenli olmaya hemde siddeti artmaya basladi :) ben sabah 6 ya kadar salondaki koltukta kivrandim en sonunda dayanamayip esimi uyandirdim ve hastaneye geldik. Muayene oldugumda acilmamin 6 cm oldugunu soyledi ebe. Hatta nasil evde durdun falan dedi. Neyse yatisim yapildi saat 7 de. 1 saat serum falan verdiler o arada epidural istiyomusun dediler evet dedim ignemi vuruldum. Saat 10 bucukta acilmam 9 10 cm oldu doguma alindim sanci biraz zor acikcasi ama korkutmamak icin sizlerle bunlari paylasmicam herkesin bunye farkli :) dogumum 15 20 dk sürdü allaha sukur zordu ama onun sesini duydugumda hersey gecti gitti kuzum gelmisti 🤗 dikisim sadece bi tane var kesik atmadi ama. Simdi evimizdeyiz bende biraz karin agirsi disinda bi sikayet yok. Kizimda karsimda uyuyor geceleri hic yatasim gelmiyor hep ona bakiyorum seviyorum cok baska bisey. Allah hepinize nasip etsin 😍🤗
AnlatmayaGerekYok Beyza7950 ahh inşallah benimde böyle olur allah bağışlasın yavrunu sağlıcakla büyüsün
Reyhankarabiber Beyza7950 Allah bağışlasın yavrunuzu inşaallah acısını göstermesin 😍 kaç haftalık doğdu bebiş kaç kilo 😊
Beyza7950 Reyhankarabiber amin kuzum cok sagol 38+5 de 3200 dogdu herseyi saglikli yanaklari tombis tombis :)
Necla06 Beyza7950 gözün Aydın canım Allah sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin ☺️ 15 günlük kızım var benimde 😍 o uyurken sende uyu çünkü zamanla huyları değişiyor uyumamaya başlayınca sıkıntı yasarsın 🥰
Beyza7950 Necla06 ilk gundu evimizde heyecandan yatamadik babasiyla annem yan odadan bagriyor getirin cocugu diye biz yok sen uyu biz biraz izleyelim diyoruz sabah 5 e kadar yatakta oturduk cit cikarmadan izledik cok baska bisey 😂