Ebru12494040 öncelikle saglikla kucaginiza alin insallah 🤲💙💖🧿 şimdi linç yemeyi istemem ama 🤦♀️😁 sölemedende edemiycem bu haftalarda olan bircok anne adayı bebegin gelememesinden ne blm.doguramamaktan sikayetci eminim son haftalar cok zorluyordur buna bisi diyemem 😊 ama şöyle düsünun derim mesela kendimden örnek veriyim oglum 35 haftalik pramatüre dogdu küvezde 15 gün kaldi bu onun sagligi icin tabikide cok iyi yerde ama demem o ki herseyin bir zamani var bebeginizde gelicegi zamani tarihi zaten belirlemistir bebekleri bole zorla cik artik der gibi sey yapmayin yani 😊 keske bende o haftalara kadar dursaydim dogurmasaydimda hastaneden bos elle degil yavrumla cikabilseydim ama cok sukur suan 3 yasinda hersey gecti gitti ama ne kendinizi nede bebeginizi yorup.strese sokmayin derim 😊 hersey olucagina varir rabbim su gibi dogumlar nasip.etsin insallah bir avazda kucagina alirsin 🤲🧿 bu arada sorunuza cevapta veriyim son aylarda iliskiye girmek sik sik söyleniyor avakado yemek rahmi yumuşattigini duymustum birde 😊 tekrardan kusura bakma yorumumu yanlis anlamanizi istemem kesinlikle 🙏🥰