Evrimnbe _Mother_ evet aynen benimde böyle çok dengesiz anlık vuruyor birden kusma hissi meyve yiyorum sürekli bastırıyor ve ferah iyi geliyor
_Mother_ Evrimnbe aynen meyve iyi oluyor yetmezmiş gibi sinüzitim de başladı dün gece perişan oldum sabaha kadar şuan nefes alamıyorum
Evrimnbe Mernana yaa inşallah aynı şeyi bende diliyorum sanki hamile değilmişim gibi 9 ay geçsin istiyorum ama imkansız gibi bakalım 😂
Fatmaacylnn Evrimnbe evet bende sürekli annemgile geliyorum o zaman gayet güzel yiyorum kendim yapmayınca
crescent___ Bende koku sorunu yaşıyorum şu an henüz 6 haftalık, kusma durumu yok ama sürekli bulantı hissi gelip geçiyor bazı besinleri düşününce bile midem bulanıyor, yemek yapasım gelmiyor yaptığım çoğu şeyi yiyesim gelmiyor ne yapacağımı bilemiyorum
aslissanem Evrimnbe ben 2. trimester dönemine kadar çektim bunu sonra azalıp bir anda kesiliyor. bu süreçte malesef biraz sabırlı olmak gerekiyor baş ucunda kraker bulundur uyanınca yataktan hiç çıkmadan bi kaç tane ağzına at mideni bastırır eğer miğde yanması çekiyorsan sade soda tüket oda iyi geliyor. ama çok kusuyorsan bol bol su içmen şart vücudun sıvı kaybeder. yağlı bişey yeme ben o süreçte yemekleri yaparken bile saf su kullanıp yapıyordum daha sonra airfrayerde yağsız yaptım baharatı da kökten sökmüştüm hiç kullanmadım genelde yemek yiyemiyordum zaten bol bol meyve tükettim ve kefir çok rahatlıyor sade kefir de deneyebilirsin.