EsraArslan81 Kızlar aranızda pcos olupta lazer epilasyon yaptıran varmı. Faydasını gördünüz mü hormanal değişikliğinden dolayı. Tüp bebek tedavisi görüyordum düşüğümden ve kürtajdan sonra biraz ara verdim. O sırada lazer yaptırmak istiyorum.
Hulo2105 EsraArslan81 bende vardı başladım ama 2 seans sonra hamile kaldım dondurdum. Şahsen bende işe yaradı yani 2 seansta bile azalmam dökülmem oldu. Ama tabi hamile kalınca yine ağda ya da makineye döndüm. İşim tuhafı herkes hamilelikte tüylenir aksine benim tüyüm çıkmaz oldu ilginç 😂
1931 EsraArslan81 ben kadın doğumun verdiği ilaçlarla beraber yaptırdım o şekilde işe yaradı daha önce işe yaramamıştı
Alone EsraArslan81 cnm faydası oluyor illaki ama bebek düşünüyorsan hamilelikte hormonlardan dolayı benim hepsi geri çıktı ona göre düşün karar ver ☺️
EsraArslan81 Hulo2105 ahh ne kadar güzel Allahım ikisindende nasip et inşallah 🤲🏻😂 Allah sağ salim doğmayı nasip etsin inşallah doğumdan sonra devam etmeyi düşünüyomusun. İlk seansım cumartesi günü baya heveslenmiştim ama hormonlarım çok çabuk değişkenlik gösteriyor. Çokta güvenemedim hormonlarıma açıkcası.😄
Hulo2105 EsraArslan81 ya bana ilk adet bitiminde gel dedi artık ne zaman adet olurum bilmem devam edicem tabii para verdik😂😂
Hulo2105 EsraArslan81 2023 ekimde başladım neslim gülgene gittim 5600 tü canım ama şimdi bile hep kampanya oluyor zam gelmemiş hatta daha ucuz
Hulo2105 EsraArslan81 valla giden arkadaşım var %100 bitmiyor zaten öyle bir garanti de vermiyorlar. %70 bitse bile iyi ama bu sefer tek tük çıksa e yine alınması lazım. E ben yine ağda makine alıcaksam çoğalır mı bilemedim. Yoksa 8 seans bitince yine mi lazere gitmem lazım anlamadım😂
EsraArslan81 Hulo2105 off ahh biz kadınlar hiç derdimiz bitmiyor yaa valla aynı şeyi bende düşünmüyor değilim
1931 EsraArslan81 yasmin vermişti bana doğum kontrol hapı bide yanında aldactone vermişti ikisini de günde bir içiyordum
Alone EsraArslan81 o zaman tekrar çıkabilir. Bir ihtimal tabi de yani onca uğraş neden boşa gitsin bence bekle