BusraKula Selam kızlar✋🏻13 haftalık hamileyim 56 kiloyla hamile kaldım 57 kilo olmuşum sadece bir kilocuk😉doktor bebek gayet sağlıklı dedi🤗ee bebek sağlıklıysa boş yere kilo almakta istemiyorum son haftalarca malum alıcam. Sizler kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız acaba?
Gyed BusraKula 24 haftalık hamileyim 8 kilo aldım bence iyi sigarayı da bırakınca artı 3.4 kilo öyle geldi 🤗🤗💕
Zhraagk Doktorum 11-14 kilo arası hamilelikte yeterli demişti 36.haftamdayım 56 kiloyla hamile kaldım şuan 67 kiloyum
BusraKula Zhraagk çok iyi almanız gereken kiloları almışsınız o zaman sanırım bende sizin gibi olurum
BusraKula Tubasel17 bebek sağlıklıysa en güzeli son zamanlarda hepimiz şişicez inşallah 15 kiloyla filan bitiririz bu işi🙏🏻
Zhraagk BusraKula tuzlu şeylerden kaçının şişmek istemiyosanız ve tansiyon içinde önemli 👍🏻 Sabah öğle akşam yiyorum tekrar acıkmaya başlarsam meyve yiyorum sonra uyuyorum zaten
BusraKula Zhraagk ilk haftalarımda çok turşu yiyodum ama şuan bıraktım iyi oldu söylediğiniz midem arada bulandığında tuzlu yiyorum sadece o kadar
Zhraagk BusraKula turşuyu eşimden gizli yerdim sonra tansiyon çıktı sonra çıkardım hayatımdan ve normal doğum gözüküyor çok şükür
Kubrakuzey 14+5 henüz kilo almadım çünkü zaten 69 kilo ile kilolu bir şekilde başladım oğlumda 40 kilo aldığım için bunda almamak için özen gösteriyorum gebeliğimi öğrendiğim an hayatımdan şekeri abur cuburu çıkardım Allah sonumu hayretsin😂
UykusuzAnne BusraKula 5.aya kadar 3 kilo ile geldim. Sonra almaya başladım. Şu anda 27+3 haftalık +7 kg aldım
sevil87 BusraKula 18+6 tamı tamına 8 kg ekmeği azaltım çok çikolata yemiyorum çok aldım doğuma kadar 20 bulur bu gidişler aniden 1 ayda 4 kg aldım ama şuan yavaş ilerliyor
Ssraa Ama bu kilo işinin bir de kişiye özel olması Durumu var. Yani boy kilo ölçüsü... biz de 14+4 üz bir kilo almıştım. Onunla beraber 3 kilo da daha yeni vermişim 😁
Ahsenveannesi BusraKula 32 hafta 8 kilo ben ilk 14 hafta 3 kilo verdim sonra almaya basladim ama 30dan sonra gercekten odem falanda oluyor