Kadriyekurt13 Kızlar merhaba 38+3 haftalık gebeyim idrar yolu enfeksiyonum vardı tekrarlamış geçmemiş üromisin kullandım yine bir doz ve doğumum şuanlık normal gözüküyor bebeğe herhangi bi zararı oluyor mu acaba daha önce enfeksiyonu olup normal doğuran var mı?
Beyzakeles Kadriyekurt13 oğlumda kontrole gittim idrar yolu enfeksiyonum vardı antibiyotik yazdı ama akşamına kullanamadan doğum yaptım bir sorun yaşamadım
Churcill Kadriyekurt13 bende hamilelikle birlikte enfeksiyon başlamıştı tozlardan fitillerden kullandım geçmedi. Doğumda da bi sorun yaşamadım bebeğe geçmesi gibi bi durum olmadı
Alparslanmom__ Kadriyekurt13 evet maalesef ya iki kere antibiyotik kullanmama rağmen geçmek bilmedi 🙄🙈
Kadriyekurt13 aslhnkrts9 Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Peki nasıl geçti doğumunuz benim ilk tecrübem o yüzden merak ediyorum 🥹❤️
aslhnkrts9 Kadriyekurt13 benimde ilkti doğumum ani oldu benim enfeksiyon olduğunu söyledim tahlil yaptılar. Süreç hızlı ilerledi doktorum bişey olmaz dedi öyle doğurdum bebeğe de geçmedi şükür hatta doğumdan sonrs enfeksiyona dair bütün şikayetlerim geçti
Kadriyekurt13 aslhnkrts9 Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah umarım benimde öyle olur❤️
Alparslanmom__ aslhnkrts9 gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi 🙏🐣 nasldi doğum süreciniz?
Beyzakeles Alparslanmom__ çok şükür güzeldi herşey ani oldu şanslıydım 2 yaşına geldi bile şuan 25 haftalık hamileyim 🤣