Seddda Merhaba kızlar 32+3 haftalık bebeğim içerde bazen titriyor karnımda baya titriyor neden olur acaba bilen yada aynı durumu yaşayan varmı baya tedirgin oldum
gmz10 Seddda bende de aynısı oluyor, ne yapıyor bilmiyorum ama😅detaylı ultrasonda doktora sormuştum benzer bir hareket yapmıştı, kendini yukarı kaldırıp bırakıyor demişti ama öyle bir şey olabilir mi ki
Demsi_83737 Seddda evet titreşim gibi hareket oluyor bazen. Pıtı pıtı pıtı şeklinde sanki. Nasıl olduğunu tarif de edemiyorum 😃 ama garip bi his yani
Leyladurak Seddda şuan okurken aynısı oldu desem bende ikiz gebeyim 34 haftalık benim de gun içinde oluyor sanki ayağını biryerini titretiyor gibi çözemedim hissi çok tuhaf 😀😀😀
Seddda Momybaby bende çok şaşırdım bir on saniye kadar. Baya bi karnım titredi bebekte ama anlam veremedim
Seddda Demsi_83737 aynen evet bende öyle hissediyorum tarif edemiyorum demekki herkeste oluyor herhalde sağlıklı olsunlar da inşallah gerisi önemli değil ☺️
Seddda Leyladurak evet çok tuhaf bir his internet baktım hapşırma yada gerneşme gibi durumlar yada bebeğin gaz çıkartması olabilir diyorlar 😅