Elaylama Elaylama hallettim ben de canım aynı senin gibi 2400 ücretini de ödedim. Haber vereyim dedim ☺️
Lenax Mscolak merhaba ödemeyi kaç gün önce yaptınız bende yararlanmak istiyoeum. Once doktorla mı konustunuz bu konuyu
Mscolak Lenax mine hanım doktorum hastane yönetimiyle konuşacaksınız benim yapabileceğim bişi yok dedi sonra sormadım zaten doktoruma girişteki hasta hakları yazan yerdeki bayanla konuştum ödeme ile ilgili kendısı gayet ılımlı davrandı durumu anlattım ocak sonu subat başı doğumum nasipse ayın 09.01.2019 da ödeme yaptım bir hafta öncede konuşmuştum Suan 37+3 günlük hamileliğim başka soracağın bişi varsa yaz canım 😘👍🏻
Elvn Eminel bizim gttigimzde yogun degldi ama bizden sonra baya yogndu hatta yemek yicekti sonra bekletmyeyim blki sezryana gderm diye yemedi bende yemeginizi yyin hocam sz desemde yemedi muayneye aldi cok iyi ya
Eminel Elvn evet cnm sonra da sezeryana gidicekti ben girince konuşuolardı, kızım var bir de 10 yaşında, hatta o da yanımdaydı
Eminel Elvn evettt sen de eşinle içerde oturan mıydın yoksaa 😊hatta bahar hanım aradı beni erken gel diye, geldim diye kapıyı çaldım
Elvn Eminel aynen canim sanrim gordugum kisi sendin 😄renkli gozlu bayan yanlis hatrlamyosam esinde vardi
Eminel Elvn evet cnm o bendim kızım ve eşim vardı, ya dün detaylı vardı da onun telaşından uuttum yoksa sabah aklımdaydı, denk geliriz diye 😊😊 nasip, memnun Oldum diyeyim o zaman