Zynp-ela6 Kızlar ya dünden beri kaşıntı var bende ellerim ve ayaklarım da tabanlarda yani sivri sinek ısırdı desem değil köydeyim bahsedeyim falan ama sanmıyorum yeni değilim karnım bacaklarım kollarım başına gelen var mı? Korktum simdi ben
fairytale_ Zynp-ela6 kacıncı haftandasın canım benımde kasıntım var dedıgın sekıl ama 16. Haftamdayım doktor cok erken dedı kasıntıya hamılelıkte normalde oluyormus cıldıyeye yonlendırdı
Ezomommy Zynp-ela6 ben dün acile gittim el ve ayak kaşıntısı için doktorum tahlil yaptirti idrar vs çok şükür temiz çıktı doktorunuzla iletişime geçin
Zynp-ela6 fairytale_ karinda falan normal mis ama el ayak tabanlarinda olması normal değilmiş sanırım
Cansu-2600 Zynp-ela6 Benim başıma geldi ama benim hamilelikle beraber başladı şu an 6 aylık hamileyim hala devam ediyor ama ilk 3 ayım da çok zorladı beni şu anda da ara ara oluyor 2 tane cildiye doktoru gezdim testler tahliller ikisinde de Ürtiker çıktı gebelikle alakalı gündüzleri kaşıntim olmuyordu ama işten geldikten sonra evdeyken çok artıyordu bazen ağlayarak duşa giriyordum o derece kaşınıyordu duş alınca biraz daha rahatlıyordu vücudum
Smyydlgcc Zynp-ela6 bende de karında ve göğüste var kaşıntı, 31. haftadayım ama el ayaktaki alerji sebepli olabilir. Bende alerji de var, bazı durumlarda göğüs altında kabarıklık ve kaşıntı oluyor. Hamazing kullanıyorum, geçiyor
Simgekav Benim de bugün oldu döküntü de yok doktoruma kontrolüm var yarın için insallah bir sıkıntı yoktur
Zynp-ela6 Simgekav benim kontrol günüme.daha çok var canım yarın beni de bilgilendirirmisin doktor ne diyecek
Simgekav Zynp-ela6 cok mu kaşınıyor benim cok şiddetli değil ara ara geliyor ve sanki sinek böcek varmış hissiyatı oluyor
Merve_31 Zynp-ela6 ben uyuzum benim de aynı belirtiler ama gebelik kaşıntısı da olabilir geç kalmadan doktora gitmelisin değerlerin normalse cildiyeye git canım
Yesilnur Cansu-2600 ay bende de yeni basladı 7 aylık hamileyim kaçıntınız kabarcıklı mıydı? Geçti mi bana da alerji dediler
Merve_31 Satisati canım valla çok zor en son karışım yaptı eczanesci şuan onu kullanıyorum 3 gece olcak azıcık daha iyiyim gibi tüm kıyafetleri yıkadım poşetledim halıları kaldırdım koltukları yıkattım her yeri her gün siliyorum sirkeli suyla falan çok zor birde gebeyim her gün çamaşır çarşaf havlu yıkamaktan mahv oldum…