mrvyld1z Mantı 🥟 ve semizotlu yoğurt yedim, eşim de börek yiyecek , yaz mevsimi hafif pratik şeyler kurtarıcı oluyor , şimdide milföyden kruvasan roll deniyorum bakalım nasıl olacak 🤩
dogurangaplumba esma-4147 çok şey kullandım iyi gelmiyor hiç biri onu denemeye sabrım kalmadı artık gerçekten teşekkür ederim yinede önerimiz için
Merve-metin miavega patlıcan oturtma,pilav,salata,karpuz yeter sıcakta insan hiçbişey yemek istemiyor
dogurangaplumba Pinaryyy Gerçekten hepsi zor bugün hastaneye gittik ordan alışverişe geçtik asla durmadı uyumadı hep ağladı en önemli şeyleri almadan geldim
SrpYlmz dogurangaplumba gerçekten clinikidi öneriyorlar ben doğmadan almayi düşünüyorum rol-on şeklinde karnına ayaklarina yapiyorsunuz araştırın derim Rabbim yardımcınız olsun
Sivas58-46 Türlü pilav cacık yapacam bende dünden hoşafta vardı yeter tülü karışık bir yemek diye salatayı tercih etmedim
Eylul11 97-Mucize Kızartma yapacağınız sebzeleri doğrayıp fırın tepsisinde yağlı kağıt üzerine dizin , biraz fırça yardımıyla yağlayın ve doğru fırına 😋inanılmaz hafif , sağlıklı ve yorucu olmuyor bu sıcaklarda ☺️
97-Mucize Eylul11 teşekkür ederim öneriniz için vallahi daha önce denedim patlıcan buruşup kabuk kabuk oluyor patates de çıtır çıtır olmuyor musakka yapacağımda genelde öyle fırında yapıyorum kızartıyorum sonra kıymayla dizince güzel oluyor ama normal yaz kızartması dediğimiz ne airfry ne fırın güzel olmuyor 😔
dogurangaplumba Pinaryyy Allah herkesin dağına göre kar versin gerçekten ben asla bunun gibi bir bebek ne gördüm ne duydum hani şuan hepiniz toplanıp 15 dk cık izlese bizi gerçekten kaçarsımız doktor 3. Ayda biter diyor görenler sabır dileyip 6. Ayda biter diyor kime inanacağımı şaşırdım doktor kendi gördü halimizi koridorda oturup ağlayacaktım artık bana diyor ki normal bunlar geçer
dogurangaplumba Pinaryyy sana demesi kolay brn sabah 5 buçuktan beri susturmaya ve uyutmaya uğraşıyorum dedim
SrpYlmz miavega suaralar doğru düzgün yemek yapamıyorum desem .bugun temizlik fln yaptim zaten bir iş yapıyorum yoruluyorum acayip derecede simdide dışardan durum soyledim eşim genelde olmuyor yemeklerde keşke yemek yapannim olsa 😥
senaall SrpYlmz ya ben de bu aralar çok dışardan yedim kendimi kötü hissediyorum ama yapamıyorum da keşke biri olsa da yapsa diyorum her gün 🫠
dogurangaplumba SrpYlmz bakayım bi. Amin sağolun eşim de daha bunun koliğinin travmasını atlatamadan bana 3. Çocuk diyor ya hepten tımarhanede bulcam kendimi
dogurangaplumba SrpYlmz o yorumlar bot mu gerçek mi ya kolik saatindeyiz şuan sıra eşimde inceledim biraz bende susturma sırası eşime geçmişken alcam galiba ondan her b.ka para döktük onuda alalım bebek odası işe yaramayan yağlar ve damlalarla doldu
Eylul11 97-Mucize Anlıyorum sizi evet dediğiniz gibi patlıcanlar kuru gibi oluyor. Ben hepsini tek tek kızartmaya çok üşeniyorum ve özellikle yerken sağlıklı hissi verdiği için tercih ediyorum. Pratik olduğundan sizi yormaması adına öneride bulunmak istedim , tercih sizin tabi 😊
esma-4147 dogurangaplumba sizi kullanımı için arıyorlar yeğenime iyi geldi bende aldım şimdiden elimde bulunsun diye daha doğum yapmadım
SrpYlmz dogurangaplumba yok yok gerçek canım ben baya araştırdım onu bende korkuyorum kendimde gazlı bı insanim o yüzden alicam çok zor kolik bebek yeğenime bakmıştım bir yil oda öyleydi sabır işi bide şu kiraz çekirdekli kemer muhabbeti fln var onları gördün mü e bebekte fln bide ona bak derim