_tugcee Anneler, yarın sağlık sorunlarımdan dolayı sezeryana giriyorum 36 haftalık hamileyim kilosu şuan 2750 gram. Küveze girer mi sizce tek korkum düşüncem o????
Agcaslan _tugcee sağlıkla al kucağına inşallah. Arkadaşım 38 haftasinda alındı sezeryana 2800 doğdu bebek bence sorun olmaz . Her bebis ayrı ama kilolar çok yakın
_tugcee Buse344161 Sabah doğurdumm çok şükür çok güzel geçtii🥹🥰su gibiydi bir anda olup bitti herşeyy.. okuduklarım anlatılanlarla psikolojimi nasıl da boş yere berbat etmişim dedim çıkınca.. bebeğimi hala göremedim tek tedbir amaçlıı küvezde tutuluyor şuan ama herşey yolunda😊ameliyattan önce iki doz da ciğer geliştirici vuruldu.. Şuan sadece bel ve karın ağrısını yaşıyorum şiddetli bi şekilde ama olsun gözüyle bakıyorum sonuçta oda geçecek😑Allah doğumunu bekleyen her anneye su gibi doğumlar nasip etsin inşallah🌺🙏🏻
Buse344161 _tugcee ay maşallah ne güzel geçmiş darısı bana ve tüm hamişlere benimde cuma doğumum var baya korku sardı beni😀 🙏🌸 tabiki ağrınız olucaktır illahaki sonuçta bi can dünyaya getirdiniz ama oda geçicektir önemli kısmı atlatmışsınız bebişiniz doğmuş 🌸 Gözünüzaydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah 💓
_tugcee Buse344161 Aynenn gerçekten de çok güzel geçtiii böyle ummuyordum hiç🥰Allah’a sığının bolca dua edinnn hep umarım sizinde su gibi doğumunuz oluurrr🫶🏻🥰