mothercup Erken gebelik var elimde 2 tane 2 tanede normal kaset test var sabırsıızım çok yapmak istiyorum ama çok erken herhalde 10 unda yumurtlama gördğm
Hilal2901 mothercup iliskiye devam sabırsızlanıp bıs geçme bak iki günde bir denemeye devam adete kadar 😂
Ebruebos mothercup bende aynı tarihte gördüm 😅 yapmadım henüz en erken pazar yaparım biraz daha bekle bence varsa da çıkmaz.
Crnsln mothercup baya erken 😂 ben dayanamayıp reglimden 3 gün önce yapmıştım o zaman negatif çıkmıştı reglim gecikti tekrar yaptım pozitif oldu 😂 sabret biraz
Gkce18 😂canım benimde aynı tarihlerde yumurtlamam oldu ben dün test yaptım tek çizgi çıktı sakın yapma testlere bi dünya para veriyorum sabırsızlıktan
Ebruebos mothercup benim pek umudum yok bu aydan 2 aydır denedim olmadı. Yine olmaz diye heyecan yok. Geçen yıl kürtaj olmuştum kürtajdan sonra zor olmaya başladı.
Zehraartar @Hilal2901 Ben yumurtalara döneminde ve öncesinde değerlendirdim daha sonra denemedik denemek mi gerekiyor regl olana kadar
Hilal2901 Zehraartar denemek gerekir tabiki gün aşırı cinsel ilişki önerilir. Her gün değil sperm kalitesi düsüyormus ama doktor iki günde bir demisti bana
zlemceylan Ebruebos yani benimde yok gibi dün test yaptım bir şey çıkmadı bir belirti de yok gibi şu anlık 😌