Bettbet2 B ObirSirin bende 22 oldum hala hissetmiyorum normal mi bilmiyorum yarın doktora gideceğim inşallah
NM_mom İlk hamileliğimde 18-20 gibi, 2. Hamileliğimde 16. Hafta. Kilolular biraz daha geç hissedebiliyormuş öyle duymuştum
CeylanAk İlk gebeliğimde 22.haftada net hissetmiştim çikolata ye biraz uzan takip et belkide sen anlamıyorsundur :) bu üçüncü gebeliğim 15.haftada hissettim
CeylanAk Meltnc15 nasıl diyeyim ilk hissettiğimde böyle içimde kelebek çırpınıyormuş gibi oldu sonrada bi kaç sert hamle geldi 😀 zaten bi hissetsen hiç durmuyor hergün hissediyosun 😂
Melismelo İlkinde 18de birşey kayıyor gibi hisediyodum 20de tam başlamışdı Şimdi 18+2 oldum şimdidye kadar 2-3 defa öyle bi his oldu ama hala 100% hisettim diyemiyorum :( ama bu sefer daha kilolu hamile kaldım ondandır heralde🙄
Ummuarbc ObirSirin 24 e kadar normal bende 22 de hissetmiştim ilk gebeliklerde olabiliyor kilo da etkili
Minikklerinannesi5 Hamileliğimde 20. Haftalarda hissetmiştim şimdi 2. Hamileliğim 13+2haftadan dün geceye kadar seğirme gibi his vardi ama dün geceki çok ayrıydı 1 tane tekmesini ve hareket etmesini hissettim (14+3) . Yani doğru hissetmişimdir diye düşünüyorum çünkü sadece dümdüz yatınca anlayabiliyorum ve her gün ayni his oluyor sadece dün gece olan farklıydı 🥰 Çok da erken olduğunu düşünüyorum ama herkesin yapısı farklı herkes farkli zamanlarda hissedebilirmiş
sltn2686 Minikklerinannesi5 sanırım bende ilk kez dün hissettim farklıydı ayırt ediciydi hafif bi seğirme pıt pıt tarzıydı 15.haftadayız