Busragl Varmı bu tarihte doğumu olaan ? Heycan durumunuz nasıl ilk doğumunuz mu ?o güne kadar bu post altında buluşup doğuran doğurdum yazsın ahahahahahha ben heycandan bayılcam destekleyin benii pleassee
Begboss Busragl ben de bugün 19 temmuza gün aldım. Normal doğum o aralıkta olursa olur, olmazsa sezeryana gireceğim 👻
Kutupyildizii 18 Temmuz olarak ben varım🥹 Cumartesi günü kontrolüm vardı doktorum nst baktı ve sancın yok iyi dedi. Çarşambaya kadar doğurdun doğurdun yoksa 40 haftalık oluyorsun o zaman bakacağız dedi. Herkes suni sancı verir açılman olmazsa sezaryene alırlar diyor. Korku ve heyecanla başıma neler geleceğini merak ediyorum bekliyorum ilk doğumum🥲
Busragl Kutupyildizii ayy seninki daha da heycanlı ne olacağı belli olmadığı için bana mutlaka haber verr merak ederim 🥹🥹🤍🤍🤍 hakkinda hayirlisi olsun sag saglim kavus insallah bebisine 🦋 hastane cantan vs hazir mii 💕💕
Azzebus Kutupyildizii ben de seninle aynı durumdayım ya 18 i son dedi doktor yoksa suni vercekler ilk gebeliğim
Crnsln Kutupyildizii ay aynı durumdayız. 18 Temmuz 40. Haftam ve o zamana kadar doğurmazsam doktorum suni sancıyla doğumu başlatıcam dedi son günler çok heyecanlı çok korkuyorum ne sancım var ne açılmam var sizinde mi öyle
Kutupyildizii Busragl evet ne olacağı hiç belli değil ama büyük ihtimalle çarşamba günü doğum gerçekleşir diye düşünüyorum kuzenimde kontrol diye gitti suni sancı verdiler açıklığı olmadı bebek sıkıntıya girince acil sezaryene alındı umarım sağlıkla kavuşurum tek duam bu benimde 🥹🫶❤️
Bedriye35 Azzebus tam 40 haftanın son olması bana saçma geliyor kuzenim 41+1 de doğum yaptı ve doktoru da bekledi yani. Yabancı ülkelerde böyle bi sınırlama olmuyor ama bizde var ve saçma bence, belki 40+1 de kendiniz doğum yapacaksınız. Bir aksilik yoksa bence beklenilebilir :)
Busragl Kutupyildizii Ay hadi hayırlısı çok heycanlı insallah istedigin sekilde ilerler herşeyy gönlünce olur 🤍🥹
Kutupyildizii Busragl bugün kontrole gittim her şey yolundaymış nstde 1-2 tane sancım çıktı cumartesi tekrar kontrolüm var normal doğumu bekletiyor doktorum bebek iyi olduğu sürece 🥹
Busragl Kutupyildizii Benim ilk doğumumda sezeryandı normali denedim ama yapamadım ve sezeryana döndüm bundada direk sezeryani tercih ettim o yüzden 🤍
Nurkose1 Benimde bugun 40 haftalik oldu, ne açılma ne sanci var , bakalim normal mi devam edicez sezeryana mi dönecek heyecanla bekliyoruz inatci kizimi
Busragl Nurkose1 Ay hayirlisi olsun bakalim nasil gelecek prensess 🤍 peki doktor bir tarih verdi mi şu gün artık kesin doğumu baslatmaliyiz diye 🦋
Kutupyildizii Busragl bakalım sağlıcakla hayırlısıyla gelsinde 🥹🫶 hayır vermedi çarşamba günü gel 40 haftalık oluyorsun bakalım vs dedi çarşamba belli olacak 🥹
Nurkose1 Busragl Busragl yok hayır 41 e kadar yolu var dedi artik zaten acilden giris yapıyoruz 2 gunde bir bebisin kilosu 3700 du 1 hafta daha beklersek normal dogum benim icin zor olucak gibi
Busragl mercimekcikk95 ilk gebeliginizde genel sezeryanmiydi ? genelde aci cok oluyor diyorlar uyaninca🥹 Panigim olmasina ragmen sirf bu yuzden geneli secemedim ya :( 🤍🤍