Cicekkadin Selam, sol yumurtalıkta pco görüntüsü var dendi kilolu değilim adetlerim düzenli hormon testi çıkan sonuçlar; Estradiol (E2) 53 FSH 4,85 LH 4,41 Prolaktin (PRL) 8,96 Progesteron 0,17 Amh 5,08 TSH 1,023 Serbest T4 1,25
Alpmom__ Cicekkadin pcosun var canımm . Amh değerin yüksek. Benimki de 5.65 seviyesinde . Diğerleri güzel
Alpmom__ Cicekkadin kalırsın tabiki pcos hamileliğe engel değil ben hamileyim şuan üstelik 2. Hamileliğim 🥹 sadece kilo almaman lazım adet döngün için . Semptomlarını azaltıcı inositol takviye var aynen bu şekilde yazılıyor araştırırsan bulursun . Ondan alıp kullandım
Alpmom__ Cicekkadin benimde kilom 60 . Boyumda 175 . Sadece kiloyla değil beslenme düzeniyle de alakalı
noble1 İnositol içeren takviye gıda kullanabilirsiniz kaliteli yumurtlama için, bir çok marka var. Bana gittiğim her doktor farklı bi marka önerdi (pcos yok ama kiloluyum) ben araştırarak ve ecz a danışarak inofolic combi kullandım iki ay. Mavi kutu, hap olanı. Gebe kaldım iki kutunun sonunda 16 ay sonra, ama maalesef ki kimyasal gebelik olmuş. Bu arada fiyat olarak da diğer markalar baya yüksek bu marka ortalama bi fiyatta