Turkbrc 20 haftalık bir anda sarımsı bir sıvıyla beraber avuç içi dolusu kadar su boşaldı sizce neden olabilir?
iremd-1798 Turkbrc kesinlikle beklemeden acile gitt. Bebeğin daha çok küçük su gelmesi de şu anda iyi sayılmaz. Doktorlar ona göre müdahale eder. Korkma kendini strese sokma ama gözetim altında olman gerekiyor şuan. Rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah. 🤲🏼
Leylaaa_46 Turkbrc Suyun devamı geldi mi . Su ise sürekli gelir . Doktorunuzu arayın su geldiyse iyi değil . Sulu akıntı geldiyse çok fazl enfeksiyon mantar var demektir
drn5410 Turkbrc benimde aynı şikayetim vardı iç çamaşırım birkaç saatte ıslanıyor ve çok fazla akintim oluyordu ya işedim yada çocuğun suyu artık bu dedim kadın doğuma gittim baktı açıklık yok bebeğin suyu gayet iyi dedi mantar enfeksiyonu olduğunu onun yapacağını söyledi zaten çok kaşıntım da vardı fitil ve krem verdi 2 3 güne geçti şimdi normal hafif akintim var ama bu gebeligimin başından beri akıntı ve kaşıntı olayı tekrarlıyor. Yani demem o ki korkma ama kadın doğum görmeden de rahata alma git muayene ol açıklık var mi su mu mantar mi buna doktor karar versin biz burdan bir şey bilemeyiz
Turkbrc Leylaaa_46 acilde ki doktorlar net birşey söylemedi bir doktora yönlendirdiler yarın belli olucak.
Turkbrc hepoyleolurzaten_ Perinatojiye yönlendirdiler yarın sabahtan oraya gidicem düşük riski varmış crp izlenecekmiş artık riskli gebelik olarak gözüküyormuşum , iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize bakalım yarından sonra netleşir sanırım herşey.
Bidemet Bende de öyle olmuştu hatta iç çamaşırım sürekli islakti ama akintiymis inşallah sizin de oyledir
Turkbrc Perinatojiye yönlendirdiler yarın sabahtan oraya gidicem düşük riski varmış crp izlenecekmiş artık riskli gebelik olarak gözüküyormuşum , iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize bakalım yarından sonra netleşir sanırım herşey.
Morsalkim Turkbrc lütfen hafife almayın benimde 21 haftada.suyum gelmişti doğum yapmıştım benim haberjm yoktu suyumun geldiginden akıntıyla karıştırdım siz önleminizi alın