HelloooMomy Gizem0668 Ben 😂❤️ Bende 32 haftalık hamileyim ama çekimini yapabilirim yakın zamanda istiyorsan canım. Sinemphotographyy Insta hesabım
Gulay_93 Gizem0668 koala doğum hikayesi instagram hesabı ben ona gittim çok memnun kaldım fiyatı da uygundu bence bakabilirsin
Gizem0668 HelloooMomy keşke daha önce karsilaşsaydik cinsiyet partisi için cekimimizi yapardın baktım şimdi hesabına 😊
Gizem0668 Melodm etimesgut fazla uzak kalıyor çok isterdim ama araç da yok şuan 🥺çok teşekkür ederim 🫶
HelloooMomy Gizem0668 Ah keşke 🥲❤️ Bende Ankara’da yeniyim canım. Şuan nişan ağırlıklı gidiyor çekimlerim. Yine lazım olursa yazabilirsin ❤️
Gizem0668 Gulay_93 AA ben de ona baktım 2 gün önce fiyat falan aldım süreç nasıl ilerliyor ben 2 kıyafetle yaptırmak istiyorum da kıyafet çeşitliliği ne kadar acaba
Gulay_93 Gizem0668 Esra hanım sağolsun çok yardımcı oluyor ben çok poz veremem resim çekimlerinde de hep gerilirim baya rahatlattı beni 5 6 tane vardı galiba elbise çeşitliliği de yeterli bence ve güzel modeller vardı.
Gulay_93 Zeyneppx konsepte göre değişiyor fiyatları ben 6 kıyafet ile çekim yaptım ona göre fiyatı değişiyor