Gulll00 Sezeryan dogum yapacagim. Bebek emdikten sonra sagima devam etip sütü hizli indirmek icin sizce iyi olur mu pompayi goturmek. Gerek var mi?
GirlOnline Gulll00 Bence gidip Elektrikli pompa filan almayın Normal elle sıkılan pompa alın eğer çalışan Anne değilseniz Bide çok stres yapmamaya çalışın Sütünüz gelmezse Gayet doğal bir şey çünkü sezeryan doğum sonrası için Sadece Bol Bol Su Tüketin Sütün artması ve Gelmesi için en doğal yöntem Bide İlk Akan sütünüzü bebeğinize kesinlikle içirin Çok faydalı biliyorsunuzdur 🥰
miavega Gulll00 ben ne olur ne olmaz diyerek koydum ama kullanacağımı sanmıyorum. Damla damla gelecek zaten onu da bebiş emer herhalde. Bebişin küveze girme durumu olursa (ki inşallah olmazz) lazım olur tabi.
TT8694 Gulll00 kesinlikle almalısınız. Bebeğim direkt yoğun bakıma alındı. Süt sağıp götürdüm. Her ihtimali düşünmek gerek
lidyamom Gulll00 bende bu konuyu çok düşünüyorum doğum yapan 1-2 arkadaşıma sorduğumda gerek olursa hastaneden de kiralayabilirsin gerek olmayabilir dedikleri için şimdilik almadım 🤷🏻♀️
Zelihapekr Her ihtimale karşı al ama ilk gün çok az süt oluyo zaten. Özelse hemşireler elle sağım da yapabiliyo. Çocuğu da sürekli emzirmeye çalışıyolar. Ben eve geldikten sonra pompa yapmaya başlamıştım
Cudana Bence koymak lazım ne olur ne olmaz o telaşta yanımızda olmamasından iyidir, gerekirse eve geri götürülür. Elektrikli alıp koyacağım ben zaten sonrasında da lazım olacak