GirlOnline Tutaste_ Ay evet çok iyi duruyor Gençten güle güle kullanın inşallah bakıyorum bende hemen Çok teşekkürler 😍
BerrakYagmurMert 3 aydır araştırıyorum Bagi Neo 2 aldım . Tercih sebebim rahat katlanması ve araca rahat sığması. Çok estetik , havalı arabalar vardı ama 2 sene sonra araba değiştirmektense bir kez alayım hem kullanışlı hem uzun ömürlü olsun dedim . Tavsiye ederim .
Eylul11 BerrakYagmurMert yenidoğandan itibaren pusetsiz kullanılır mı acaba ? Joie marka pusetime uygun değil çünkü
BerrakYagmurMert GirlOnline BabyMall dan aldım ben kampanya vardı 13500 e geldi pusetsiz hali. Çoğu pusete uyumlu
Merve32- GirlOnline Bagi Neo aldım ben çift yönlü tek elle kapanıp açılabilir daha kullanmaya başlamadım fakat karşı komşum kullanıyor yakından biliyorum çok memnun ben de severek aldım.
Merve32- GirlOnline ayrıca çift yönlü olması önemli bi detay bence. Bebek büyüdükçe sizi görmek isteyecektir muhtemelen.rüzgarın yönüne göre yön verme şansınız var bebekle rüzgar çarpmasın diye bence çift yönlü düşünün derim.
Merve32- GirlOnline hepsiburadadan aldım yok pusetli değil e bebekte de var bu marka ordan da gidip bakabilirsiniz. Birde uygun fiyatlı bir puset alırsınız ben öyle yapacağım puset almadım daha e bebekten bebek arabasına uyumlu puset alacağım.
findiktan11 GirlOnline yoyko aldım travel sistemler arasında fiyat performans olarak en iyisi buydu bence çok fazla para verme taraftarı değilim 1-2 yaşından sonra binmek istemeyebilir diye düşündük. Şayet ihtiyaç olursa en kötü bir baston araba alınır bence en başta bebeğin rahatlığı daha önemli o yüzden travel tercih ettik
GirlOnline Eylul11 Bence Pusetli Almanı öneririm Ayrıyeten puset almayla uğraşma ve zaten yeni doğduğun da Bebek arabasına puseti takıp gezdirirsin diğeri büyük olur
Merve32- Eylul11 yok ilk 6 aya kadar zaten pusetle kullanıyorsun sonrasında normale dönüyorsun. Hem payetli hem çift yönlü olan var mı bilmiyorum ben bunu beğendiğim için o kadar araştırmadım.
Eylul11 GirlOnline Pusetim var çok yeni ama Joie marka 🥲 ve uyumlu bir araba maalesef bulamadım bu yüzden merak ettim puseti oto koltuğu olarak kullanıp , bebek arabasını yenidoğandan itibaren kullanabilir miyim acaba diye ☺️