Zeyneppx Ozlem23MZS 28+4 üm kasılma dediğiniz ne bilmiyorum ama bebeğim arada sağda y da solda toplanıyor sertleşiyor çok uzun sürmeden 2 dk falan geçiyo sonra herhangi bi ağrı vs hissetmiyorum bu mu acaba dediğiniz doktoruma sordugumda araları uzunsa normal dedi
Mercimekannesi45 Ozlem23MZS benim bir kaybim var riskli gebeyim 24 haftada başlamıştı sürekli sertleşme ve kasılma doktorum endol fitil verdi sonrası da rahatladım rahim kasiliyor dedi 28 haftama kadar fitili 3 gün ara ile kullandım şimdi hap kullanmaya başladım doğuma kadar devam bence bir doktoruna gidin Allah korusun rahim uzunluğuna açılma var diye baktırın iki gün ciddi bir süre
1melekgz Mercimekannesi45 Hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba? Progestan iğne falan verdimi doktorunuz ?
Ozlem23MZS Zeyneppx karın sertleşiyor bir iki dakka. Kasılıyor yani. Bu iki gundur gun icerisinde 5 6 kez oluyor.
Tictack Konudan bagımsız ama bişey sorabilir miyim, bazen cinsel birliktelikten sonra afedersiniz rahatlma olunca kasığım sertlesiyor ve kasılıyor benimde 20 sn falan sürüyor doktora soramadim cekindigim icin acaba bu normal mi bilen var mi
Duyguaksoy Bende de aynı şey var 1 haftadır bugün doktoruma yazdım bakalım daha görmedi kısa sürüyor ama canımı çok yakıyor nefesimi kesiyor sanki belime de vuruyor ağrı