Bestedrmaz Merhaba ben İstanbul Anadolu yakasına taşındım burda çok doktor bilgim yoktu Dragos Bezmialem de Kenan hocaya gidiyorum aranızda giden doğum yapan oldu mu
_mavii_ Bestedrmaz ben de Kenan Karaca ya gidiyorum, ondan önce 2 doktor denemem daha oldu, çok memnunum kendisinden. Doğru yönlendirmeler ve tespitler yaptığını düşünüyorum
Bestedrmaz -Nazli96 hayır doktorla daha fiyat konuşmadık ama yatış biriminin verdiği fiyat 33 bin gece doktor gelirse 10 bin ekstra ücret oluyormuş sen hangi doktora takiplisin
-Nazli96 Bestedrmaz ben başka doktora gidiyorum bülent Kars doğum için orayla anlasmalı kendi muanesi özel sadece doğumu bezm-i alemde yapıyor doğum ücreti makul felan dedi bende merak ettim
-Nazli96 Bestedrmaz 33 binse vakıf hastanesinin anlamı ne o zaman ya normal özeller bile 17 bin felanmış vakıf olmasına rağmen daha makul fiyat bekliyorum ben acıkcası ama belki doktorum orayla anlasmalı diye bana daha Pahalıya gelebilir
Bestedrmaz _mavii_ sizin kaç haftalık gebeliğiniz bende medikalparka gittim ama memnun kalmadım en son suan buraya gidiyorum
Bestedrmaz -Nazli96 evet yani vakıf hastanesine göre fiyatlar bi tık fazla biz sağlık çalışanı olduğumuz için %10 indirim oluyo ama o da yine çok fazla değil
-Nazli96 _mavii_ hastanenin içi nasıl peki daha gidip göremedim. Acil kısmı eskiymis biraz sanırım yorumlardan öyle anladım doğum bölümü güzeldir sanırım🥰