Bebelikk mervesel_ farklı ultrasondan dolayı mı bilmiyorum ama kilo almamış 🥺🥺 tekrar gidicem aksini duyana kadar 😅
Firdevseren Nrgl21 inşallah çok fazla uzamaz stres oldum artık karnımın içi alt tarafları acıyor çok yatmak kalkmak zulüm oldu
mervesel_ Bebelikk benim de bebeğime minyon doğcak dedi doktorum önemli olan tombik olması değil sağlıklı olması zaten inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız sonra eme eme kilo alırlar zaten kafanıza sakın takmayın üzülmeyin
Bebelikk mervesel_ banada kilo benim en son önemsediğim şey dedi. Daha önemli şeyler var hareketi kalp atışı vs gibi, Genetiğin önüne geçemezsin bazen ne yaparsan yap dedi. Haklı 😅 ama insan 37. Haftasında her şeyi kafaya takabiliyor 😅
Bebelikk mervesel_ pazartesi görücem kilo aldırıyor dedikleri her şeyi deniyorum. Ben mi bebek mi almış
mervesel_ Bebelikk benim de pazartesi günü randevum var bakakım biz de alabilmiş miyiz alsak da almasak da benim doğumum belli olacak çatı uygunsa bi 20 günümüz var beklicez değilse bi kaç gün içinde sezaryene alır herhalde
Bebelikk mervesel_ benimde suyum sınırdaymış çatı yapar mı bilmiyorum büyük ihtimal pazartesi dr seçimini sezaryen tarihi seçmekten yana olacak riske atmayıp. Hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla dünyaya gelsin evlatlarımız inşallah 🥰🥰