onemomy Merhaba hanımlar. Cumartesi günü 3632 olan hcg bugün 5160 çıkmış. Az artmış. Bu şekilde az artıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Sergul1425 onemomy tam iki katı olmamış ama 2 gün sonra inşallah daha fazla artar ve bebeğin tutunur sana
_Mother_ onemomy başlarda yükseliş hızlı oluyor ama belki bir zaman sonrası hızlı olmuyor sizin değeriniz de 5 bin üzerinde kese görünür büyük ihtimalle o yüzden doktora randevu alıp muayene olmanız daha doğru sonuç verecektir sağlıkla kucağına al inşallah
onemomy sweetmom_ keseyi gördük ama bebeği göremedik. Kese dağınık dedi. Bir hafta sonraya belli olur
sweetmom_ onemomy hakkında hayırlısı olsun inşaallah. sıkma canını içini ferah tut bende başta bebeği göremedim. Sen de görürsün inşaallah. Önce bebisi sonra kalp atışını.
hilaleee onemomy ben ilk öğrendiğimde 47 idi sonra 87 oldu bu değerlere düşük diyenlere şaşırıyorum o yuzden ☺️
onemomy hilaleee sizinki değere göre yüksek, iki kat artmış. Benimki o oranda artmamış, sorun orda. Değer ne kadar yüksek olursa olsun istenilen düzeyde değilse sorunlu gebelik 😕
myavocado onemomy belli bir noktadan sonra beta takibi yapılmıyor, sonsuza kadar iki kat artamaz betaniz. Üç bini geçtiğinde zaten gebelik kesesi gözükmüş olması gerek artık, betaya takilmayın.
onemomy myavocado şu an kese var ama benek olmadığı için hala bakıyorlar. Daha ultrasonda bile görünmüyo, alttan muayene ile görebiliyorlar