Hatusamu Kızlar merhaba em meraklı anne adaylarındanum sanırım bugün tekrar gittim doktora yine söylemedi gelecek ay diyor lütfen bakıp yorum yapar mısınız . https://imgyukle.com/i/CJL5Bc
kardelengurler7 Hatusamu canım ben 18. Haftada öğrenmiştim gayet normal aslında bu kadar erken ogrenememen
Hlimee Hatusamu bence kız Benim oğlum oldu onun ultrason da hep Senin bebişin olduğunun tersiydi Baş kısmı bende ayaklarıydı Ayak kısmı başıydı oğlumun .. Dediğim gibi benim ultrason pozuna göre dedim .
Hatusamu kardelengurler7 ya hani 12 haftada öğrenenleri görünce geç kaldık gibi geliyor anlamıyorum hani birazda meraklı biriyim bilmiyorum günler geçmiyo gibi😊
Hatusamu Leyla-9 onu lahanayı çamaşır suyunu yaptım 🙈canım hep köpürüyo yaaa hatta eşim dalga geçti öanaşır suyu oda yaptı güldü benimde oğlum olacak diye ben daha çok aslında bu nub teorisi sanki tutar gibi geliyor çözmeye çalışıyorum olmuyor buradaki arkadaşlardan fikir almak iyi oluyo
Zezezeynep Hatusamu kız bebiş gibi 🌸 ama arkası dönük erkekte olabilir kafası daha yuvarlak minnoş olanlar kız oluyor genelde erkek kafaları biraz daha geniş ya da çıkıntılı kızlar kadar güzel olmuyor
Deletedmom_116 Hatusamu Erken ki zaten hala ogrenemedim demen ne bileyim 🥹😂18 haftada zorla öğrendim djdjdj
biranne__ Hatusamu fenomenler parayla öğreniyordur kuzum bence 😂😂 13 erken çünkü genelde ve yanılma payı oluyor ben 15 te öğrenmiştim sabret biraz annesi gösterir o kendini