mercanssssss Merhaba , gebeliğimin 9. Haftasındayım çok kanama yaşadım , size bunun rahim şekliyle nir ilgisi var mı doktorlar bir yorum yapamıyor bazıları çift rahim dedi bazıları kalp böyle şeyler yaşayan var mı
mavi_anne23 mercanssssss bana bi çift Rahîm dediler en son gittiğim kalp şeklinde görünüyor dedı doktor korkulcak kadar önemli bişey değil dedi sorun olmazmış ama ben de pek emin olamıyorum.
Birbahargunu mercanssssss tabi ki onunla alakasi var ben de T rahimliydim kanama ve kayıp yaşadım sonra ameliyat oldum. Kalp şekli çok derin değilse sorun oluşturmaz ama kanama yapıyorsa mutlaka düşük önleyiciler kullanın arkadaşımım derindi ameliyat oldu film cekildiniz mi orada belli olur kalp şeklinin derinliği çok bölüyorsa çift rahim de diyorlar
mercanssssss mavi_anne23 bana da sorun oluşturmaz korkma diyor fakat insan stres oluyor gerçekten , en başından beri kanama ile uğraşıyorum 12. Hafta da geçecek diyor sabrediyorum , bebek iyi büyüyor korkma diyor bilemiyorum
mavi_anne23 mercanssssss düşük önleyici fln kullanıyor san bır sıkıntı olmz inşallah çok dıkkat etmen lazm tabı hareketlerine