Zg99 Kızlar dun gezdim tozdum denize girdim ayakta çok kaldım. Ayaklarım şiş dün geceden beri protein kaçağından şüpheleniyorum böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Babyy_1 Zg99 Deniz tuzlu ondan da kaynaklı olabilir çok ayakta kaldığınızı ve gezdiginizi söylüyorsunuz. Bence ilk önce bugün dinlenebiliyirsaniz ayaklarınızı yukarı kaldırın biraz istirahat edin eğer akşama geçmez ya da daha çok siserse o zaman bir acile gidin
Kaderozy Zg99 benim el ayakta çok şişti normal diye düşünmüştüm idrar tahlili De yeni verdim protein falan cikmadi
findiktan11 Zg99 bende 36.haftadan beri aynı durum var ama protein kaçağım yok sürekli tansiyonunuzu kontrol edin yüksek çıkmamalı. Benim tansiyonum hep düşük olduğu için sorun yaşamadım sadece ödem var
Zg99 Babyy_1 bende öyle düşündüm deniz yurume derken. Dr uma konuştum o da dinlenmemi söyledi geçmezse tahlil isteyeceğini bildirdi. Şimdilik bugün beklemedeyiz dinleneceğim ayaklarımı yüksek yere koyup
Babyy_1 Zg99 Gün içinde yapabiliyorsaniz tansiyon kontrolü de yapın ne olur ne olmaz bir de bu süre de su için o ödemi azaltir
Zg99 Kaderozy çok şükür çıkmasın gebelikte ayak şişliği normal de insanin aklına gebelik zehirlenmesi geliyor yakınımda örnek vardı ondan korkuyorum
Babyy_1 Zg99 Tansiyonu saat başı yapmayın bence çünkü psikolojik olarak da sürekli bakmak etkiler. Ilık bir duş alın çıkarken de en son soğuk suyla ayaklarınızı dinlendirin sonra dediğim gibi yükseğe kaldırın istirahat edin
Cudana Tuzlu su ödeme iyi gelir doktorum da öyle söylemişti yani denize girmeniz değil ama gezip tozunca ayakta kalınca ödem oluyor maalesef. Ben de üç gündür tatildeyim bolca denize giriyorum ama ayakta da kalıyorum gezip tozuyorum vs ayaklarım şiş benim de. Dinlenince geçer
Zg99 Cudana dinleniyorum biraz indi ama içim rahat etmesi için yarın Dr kontrolüne gidicen idrar testi yapmasını isteyeceğim
gmz10 Ben de çok ayakta kaldım, yürüdüm, yoruldum derken dün el ve ayaklarım şişti. Yukarı kaldırıp dinlendim, soğuk su tuttum, su içtim derken geçti şükür. Sizin de büyük ihtimalle ondandır ama tabi doktora görünmekte fayda var.
Zg99 gmz10 Evet her ihtimale karşı görünmek istiyorum. Normalde evdeyim arada markete gidiyorum ama evin içinde sürekli ayaktayım ev işi va derken günlerim geçiyor ilk defa başıma gelince temkinli olmak istiyorum.
gmz10 Zg99 Evet bugün evde devamlı yattım dinlendim, geçti. Dün sızlıyordu resmen aşırı şişme yoktu ama