Kızlar merhaba bende bildiğiniz üzere 9 aydır buradayım tüm sürecimi sizlerle geçirdim bir çok şeyi buradan öğrendim ama sıra banada geldi 🫣 39 +1 de kontrole gittiğimizde açılmamın 1 cm olduğunu, sancının da hiç olmadığını gördüm nstde. Doktorum bebeğin omuzlarının geniş olduğunu ve çıkarken vajinayı yırtabileceğini bebeğin köprücük kemiklerine zarar geleceğini söyledi ikinizde zarar görebilirsiniz dedi sezeryana alalım isterseniz daha sağlıklı olucak dedi bi güzel korktum tabi 🤣 düşündük taşındık kendimi geçtim bebeğim için endişe etmeye başladım ve diğer güne gün aldık sezeryan için çok heyecanlıyım çünkü ilk gebeliğim neyse sabah uyandık 6 da 7 buçukta hazır bi şekilde hastane odamdaydım. Beni almaya geldiler eşim annelerim arkamda el sallayarak beni ameliyataneye gönderdiler eşim ameliyathanenin kapısında bekledi ben içeri girdim çok soğuktu gerçekten 😟 içerideki hemşireler ebe o kadar sakin ve naziklerdi ki herşeyi tane tane ve beni rahatlatarak anlattılar Şuan bunu yapıyoruz ama şu olucak endişelenme şu olursa lütfen söyle tarzında bir kişi sadece benimle konuşmak için görevliydi beni çok rahatlatmıştı, sedyeye oturdum ve belimden iğne yaptılar iğneden çok korkan biri olarak söylüyorum elimdeki damar yolu iğnesi daha çok acımıştır belimden vurulan iğne sinek ısırğı gibiydi hemen yatırdılar sondayı taktılar uyuşuk olduğu için hissetmedim ve başlamıştı herşey hemen uyuşmuştu alt tarafım doktorum başlamıştı kesmeye hiç nişey hissetmedim ama bişey hariç parmaklarım ayak parmaklarımı hareket ettirebildiğimi söyledim ve güldüler 🤣🤣acı hissetmem dimi dedim birazdan onlarda uyuşacak dediler, ve sadece bebeğimi çıkarırken çekiştirmeyi hissettim ve biraz karnıma bastırdılar oda acımamıştı 5 dk içinde bebeğim çıktı hemen silip koynuma verdiler öptüm onu çok daha sonra bebeğimi götürdüler eşimde dışarda direk eşimin kucağına vermişler eşimde şok olmuş 5 dk içinde çıktığı için 🤣🤣 eşim demiş karım nerde 🤣 yarım saate çıkıcak oda demişler, neyse içeri geri dönelim diktiklerini hissetmedim ama çok minik sarsılmaları hissediyordum çıktık ameliyattan herşey bitti odama geldik sarhoş gibiydi kafam sabaha kadar 4 double sert kahve içtim sürekli kahve için diye uyardılar saat başı yürüyüş yaptım koridorda, gazını çıkarman gerekiyor dedi hemşireler sürekli gelip gidip çıkardın mı diye sordular. Çok şükür herşey bitmişti diğer gün evimize geldik bebeğimle benim için herşey çok güzeldi banada nasip oldu buraya hikayemi yazmak 🫣😍 şimdi 23 günlük olduk çok iyiyiz ikimizde çok şükür Allah bütün hamiş arkadaşlara böyle güzel doğumlar nasip etsin inşallah hepiniz ağrısız sızısız geçirirsiniz kusura bakmayın uzun oldu 💙💙🧿