Sidelya 4+4 te 4014 çıktı ve ikiz olduklarını öğrendim. 5+3 te 10.000 çıktı. Artış normal mi? Ben daha yüksek beklemiştim. O yüzden çok tedirgin hissediyorum randevu aldım gitcem ama burda da sormak istedim. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
Kevserbtr Sidelya canım instagramda cagrigulümser hocamız var genelde gun içinde donus saglıyor istersen bı kendısıne sor sen
esractn Sidelya Ben artışa hic bakmadım canım. 4+3de kan verdim 9852.5 cıktı 5+4 de iki keseyi gördük, ayni gun alttan bakıldı kalp atışları da vardi
petitehatunn Sidelya Ama artışı çok kafana takma başta benim de hiç iki katı artmadı çok korkmuştum ama Allaha şükür 11 haftalık olduk bile🙏🏾 stres çok etkiler
Sidelya petitehatunn evet gördüm keseleri 5+2 de. İnşallah bi sorun yoktur ister istemez tedirgin oldum şimdi sıra bekliyorum hemen randevu aldım öğrenince
Sidelya Hiç bi sorun yokmuş 10.000+ ymış yani 20.000 de olabilir 30.000 de dedi doktor. Haftaya tekrar gitcem 😌
Suhammeh Sidelya ay canım ben soruna cevap veremicem çünkü seninle aynıyım bende bugün gittim dr.a 4556 çıktı beta hcg 4+5 im ikiz olduğunu nasıl öğrendiniz yani merak ettiğim şey ben bugün gittiğimde dr öyle tekil veya çoğul demedi ayyy 🤷♀️ 🤭🤭🤭
Sidelya Suhammeh ultrasonda çift kese görüldü ☺️ Sağlık ocağının karışıklığı daha doğrusu bilgisizliği olmuş artış gayet normal keseler de normal çok şükür 😇
Sidelya Suhammeh ultrasona göre biz de 4+6 ymışız. sat a göre 5+5 ama ultrasonda 4+6 dedi doktor bugün. Beta 10.000 üstü 🤭
Suhammeh Sidelya MaşaAllah allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin. Yani dr.um ikiz olsaydı şimdi olsa soylermiydi sizde yeni öğrendiniz ozaman ikiz oldugunu