Kızlar bilenler vardır belki benim 12. Haftadan beri kananam var leke seklinde değil adet oluyorum sanki kan kalmadı vücudumda artık zaten zor toparlamıstim😂 yarın 15 haftalık oluyorum doktorum boyle kanamalarda ileri ki haftalarda erken doğum riski başlıyo dedi korktum bi kızım var bu bebek erkek olcakmıs ama hic hevesim kalmadı ya bisey olursa diye ne isim dusunebiliyorum ne bisey almak istiyorum doğuma kadar kanaması olanlar oluyomus psikolojim hic iyi değil 6 yıldan sonra tekrar hamileyim bundan once de bi kalp durması yuzunden kaybetmistim simdi böyle bi sorun çıktı hic böyle hayal etmemiştim bi yandan da şükretmeye calisiyorum isyan etmek istemiyorum yıllarca yatalak olan insanlar geliyo gözümün önüne hic çocuğu olmayanlar geliyo aklıma. dua etmekten baska bisey gelmiyo elimden. eşim kızıyo sen surekli streslisin cocuk iyi olsa bile sen boyle yaptığın icin bisey olcak diyo ama kimse beni anlamıyo her gün ruyama geliyo korkuyorum bisey olsa yine kaldırabilir miyim bilmiyorum kafam hep onda ve kendi evimde de kalmıyorum annem uzakta kayinvalidem bakiyo eve gitmek istiyorum gidemiyorum burda da kayınpederim var kapalı olduğum icin kapım sürekli kapalı halde bunaldım cok sıkıldım iyi bakiyolar sağ olsunlar ama bi odada tıkılıp kalmıs gibi hissediyorum yanıma yemek getirmek icin geliyolar genelde ayaküstü konusup gidiyolar. Anneme desem gel, kızım çekingen bi cocuk burda bahceye filan cikmaya basladi tek basina arkadaşlariyla oynuyo artik onun icin seviniyorum o yüzden de gitmek istemiyorum eve gitsem hadi babaanneme gidelim diye tutturcak her seyiyle şu an babaannesi ilgileniyo. Annem evine götürmeyi teklif etti ama doktorum burda farkli doktora gitmek istemiyorum acil bi durumda Allah korusun bi de orda çok çıkamaz çocuk dışarı o yüzden gitmek istemedim. Sizden bol bol dua istiyorum Allah içime ferahlık versin buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim 🌺