Yenianne6161 Merhaba güzel annelerim, 13+5 iz bugün itibari ile biraz kilolu hamile kaldım açıkçası 🥲 bu karin ne zaman sertleşir acaba bebeği hissedemedigim için her gün bin tane senaryo kuruyorum kafamda hissetsem de biraz rahatlasam :D
gayesblog Yenianne6161 zayıf hamile kaldım ama şu iç karın denilen mesele bende yok sanırım 16.haftada çıktı 🤦♀️
Aylaa123 Yenianne6161 herkesin bünyesiyle alakalı bir durum o malesef kimisi erken kimisi geç karnı sertleşip büyüyor yada hareket hissediyor 23 haftalığım hissiyat fazlasıyla var ama göbüş yok Ama emin olun hareket hissetmeye başlayıncada bitmiyor o zaman daha çok ruh hastası olunuyor niye dürtüklemedi diye 😂
Cimenn1223 Yenianne6161 15 haftalikken minik minik cikmaya başlyor kilonuz oldugu icin bebegi geç hissede bilirsiniz genelde geç hissetmeler bundan kaynakli oluyor
Yenianne6161 gayesblog hahahhaah iç karin biraz nasip meselesi sanırım 😃😃 zayıf olduğunuz için direkt görünmüş olabilir benim şahsi göbeğim zaten 5 aylık gebe gibiydi boyda 1.80 olunca çok takmamıştım ama keşke zayıf hamile kalsaymışım 😃😃😃
gayesblog Yenianne6161 maşallah sizde boy var💐 sağlıkla gelsinler de göbek olur olmaz çok mühim değil 😌
Bebemiz Benim 12.haftada belli oldu sanıyordum ama ona göbek diyormuşum 😃 14.haftada fotolarda görünüyordu ancak dışarıda hafif geniş tişörtle 16.haftama kadar kimse anlamayacak şekildeydi. 5 aylıkken artık gizlenemez oldu yani 20.haftada
Sema125 Yenianne6161 karnımın çıkmasını çok istiyordum fakat 19. Haftadayim henüz dışardan belli olmuyor 🥲 Bu karın ne zaman çıkacak acaba
Elfthkrtldu Sema125 benim doktorum 8. Ayımda belki somunda falan şimdi hamile gibi olmuşsun demişti hiç belli değildi birden çıktı 😂
Cimenn1223 Sema125 ben ilk kizima 57 hamile kaldm 15 haftalikken ckti belli oldu ama minik 16.hafta da hissetim 2 kizima hamileyim 16 da dha belirginlesti 67 hamile kaldm 17 de haraketlerini hissetmeye başladm şuan karnim 6 7 aylik gbi iç karnim dar ama keske ic karnim geniş olsaydi ve karnim küçück olsun cok isterdim ilk kizimda karin icim dar oldgu icin cok erken bir anda ckti ve cok aşırı çatladim😑
Ayseguller Ben de 18. Haftadayım hamile oldugum anlaşılmıyor. Zaten ilerleyen aylar yeterince zor olacak. Acelemiz yok diye düşünüyorum. Kalsın iceride. Sağlıklı olsunlar da 😀
Sema125 Cimenn1223 evet erken çıkınca da çatlak oluşuyor maalesef. Benim ilk gebeliğim zayıf hamile kaldım 19. Haftada dar giyince belli olur sadece normal kıyafette belli olmuyor acaba ne zaman belli olacak diye düşünüyorum hep 😅
Cimenn1223 Sema125 bu hamileligmde ilkine göre dha cok çktı şuan çıkmasından ziyade nasl gidicek diye düşünyorm😁
numix haftada belli oldu 55 kilo ile hamile kaldım. Şuan 21 haftalık dışarıdan çok belli oluyor miniğim. İç karınla ilgili bir şey:)
Cansu-2600 Yenianne6161 !< Hamile kaldığımda 54 kiloydum aşağı yukarı 4. Ayda karnım çıkmaya başladı galiba benimde biraz erkenmi çıkmış acaba 😁
dmthyt Cansu-2600 su anda bende ayni durumdayim 3 ayligim ama karnım büyüdu gaz desen yok kilo desen ayni anlayamadim :)
Mrv_kl Yenianne6161 54 kiloyla hamile kaldım 22+5 haftalık hamileyim ama karnım az çıktı dışarıdan belli olmuyor şuan böyle iyi bence ilk hamileliğim ilk hareketlerini 19+6 da hissetmeye başladım çok güzel bir his 🥰 zayıfsın senin karnın çabuk çıkar zayıfsın sen erken hissedersin diyenler oldu hiç biri doğru degil