Islertrk09 Elvn başla bence canım faydasını görürsün zaten içinde bütün hersey var ben sabahları kahvltıdan sonra içiyorum bi yan etkisi olmuo ama sadece büyük tuvaletini siyah yaptırıyor korkma 😊
Ecearya Frdsr imom yaninda d vitamini damlasi demir surubu (icinde folik asit de var) progestan ve ilaclarimi.meyvelerle tuketmeye calisiyorum emilim acisindan.
Umay80 Frdsr 17. Haftadayım. Demir, omega 3, folik asit, vitamin ve mineral içeren bir ilaç verdi doktorum. Onu kullanıyorum. Ama her gün kullanma. 2 güne 1 iç dedi 13. Haftada. Öyle kullanıyorum ben de.
Htcgkn7301-- Ocean Mummy kullanıyorum bende balik yağı folik asit ve çeşitli vitaminler var içinde öğrendiğimde verdi doktor 3.ayda kesip farklı vitamin vereceğini söyledi.
Senos Elvn yani bebeğe kilo aldırdırdığını prematüre riskini düşürdüğünü biliyorum onun dışında Doğumdan sonraki gelişiminde etkili olduğunu biliyorum 😌 37 haftalığım bebeğim 3122 gram boyu 50 cm çok şükür 🤲🏻 Ayda 2 kez balık yiyorum anca 🤗
poyrazeylul Frdsr kullanıyrm gebeliğimin başından beri doktorum onu verdi başka vitamin ilacı kullnmyrm demir hapı bide