Busee-ars ZeynepAkyapnKo ZeynepAkyapnKo Benim ilk gebeliğimde de öyleydi 8 e kadar göremediğimiz zaman kürtaj denildi 1 buçuk ay sonra tekrar hamile kaldım şu an 35 haftalığız canım kötüyü düşünme ki bu hamileliğimde bende 6 buçuk 7 ye kadar bebeği görmedik çok normal o haftalarda görünmemesi kötüyü düşünme pozitif olumlu şeyler düşün ki güzel şeyler olsun ❤️
prens_prenses_annesi ZeynepAkyapnKo daha cok erken ben 6+4 de kalp atisini duydum 8 9 haftaya kdrda normal kabul ediliyo
sevvalak ZeynepAkyapnKo Bende 6+3 haftalık hamileyim ilk doktora gittiğimde keseyi gördü bebeğide gördü kalp atışını dinliyemedi o zaman 5+3 haftalık hamileydim sonra devlete gittim aynı senin gibi keseyi gördü bebek yok dedi en son özele gittim hem bebeği hem keseyi hemde kalp atışını dinledim korkma bence canım bir hastaneye daha git
Cimenn1223 ZeynepAkyapnKo sen bilirsin güzelim icinde kalmasn belki bi ihtimal görürsn görmezsende kötü düşnme ama 8 e kdr yolu var
ZeynepAkyapnKo Kızlar haber bekleyenler vardı. Bugün kontrolüm vardı bebeği gördüm onun yanında kalp atışınıda gördüm ve duydum 🥰 çok şükür Rabbim’e dua eden herkesten Allah razı olsun 🤲🏼
Fatma-K ZeynepAkyapnKo ayyy nasıl merakla okudum buraya kadar maşallah🧿 benim de bugün 6+3 ve cuma günü gitmeyi düşünüyorum yani 6+6 gibi oluyor bebeği görebilir miyim kalp atışını falan duyar mıyım ki🥹 kese göründü o zaman 4+6 gibi bişeydi inşallah bebeğim benimledir çok stresliyim
anonimuye ZeynepAkyapnKo tarihlerimiz aynı sanırım 5+2 de gitmiştm kese 19 mm di ama bebek görünmedi haftaya tekrar gel dedi bende sormustum korkacak bişey var mi diye suan görmeyi beklemiyoruz zaten dedi. Yarın 6+4 de gidicem bakalm hayırlısyla ikimizde görürüz inşallah..
ZeynepAkyapnKo anonimuye aynen tarihlerimiz aynı hayırlı sonuçlar al inşallah mutlaka yaz haber ver 🥰🌸
ZeynepAkyapnKo Fatma-K inan bana kendimi okudum sanki , hiç kötü düşünme bebeğin seninledir ve inşallah en önemlisi sağlıklıdır kalp atışınıda duyarsın ve görürsün 🥰🌸 haber ver beraber sevinelim 🫶🏼
anonimuye ZeynepAkyapnKo cok şükür gördük canm bugun Allah saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🥰
Fatma-K ZeynepAkyapnKo inşallah 🧿 annelik böyle bişey sanırım benim ilk bebeğim olacak inşallah ilk andan evham yüklendi 😅
ZeynepAkyapnKo Fatma-K rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inan bana ilk 2. Farketmiyormuş benim 5 yaşında oğlum var ve aynı heyecanı bu minikte de yaşıyorum aynı evham 😊
Fatma-K ZeynepAkyapnKo amin inşallah siz de sağlıkla dünyaya getirirsiniz tüm anne adaylarına duam🧿🤲🏻♥️